Horoscop august 2017: Cum trebuie sa arate locuinta ta, in functie de zodie (I)

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
horoscop-august-2017-locuinta-in-functie-de-zodie

In fiecare dimineata, in timp ce-ti savurezi cafeaua, arunci o privire si pe horoscopul zilnic, ca sa vezi ce te asteapta? Esti de parere ca pozitia astrelor iti poate influenta destinul? Atunci trebuie sa citesti si acest horoscop. Vei afla mai multe informatii despre cum ar trebui sa-ti decorezi locuinta, in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec: Foloseste culori intense. Rosul aprins si oranjul sunt printre cele mai bune alegeri. Locuintele berbecilor sunt decorate deseori in nuante destul de puternice, obiecte cu suprafata lucioasa (precum oglinda) si ghivece din piatra. Toate acestea iti subliniaza personalitatea puternica, energica.

Taur: Mizeaza pe nuante discrete, neutre. Pentru interiorul casei cele mai potrivite tonuri sunt albul, verdele si putin maro. De ce? Pentru ca nativului taur ii este prielnic un decor linistitor si confortabil.

Gemeni: Se spune ca cele mai potrivite alegeri sunt tapetul, dungile si bulinele. Axeaza-te pe un anumit stil si urmeaza-l intru totul. Datorita zodiei tale, niciodata nu vei crea un decor anost, plictisitor. Dimpotriva, odata trecut pragul, casa ta arata ca o alta lume.

Horoscop august 2017: Astrele iti sugereaza cel mai potrivit decor pentru locuinta ta!

Rac: Personalizeaza-ti decorul cu lucruri cu valoare sentimentala. Suvenirurile din vacante sau primite de la prieteni si fotografiile inramate sunt numai cateva dintre ele. Cat despre culorile din decor, ei bine, cele mai bune sunt tonurile pale de albastru, putin argintiu si alb.

Leu: Aspectul interior al locuintei unui Leu va avea intotdeauna un aer regest, fie el mai subtil sau mai accentuat. Auriul este una dintre cele mai bune nuante pe care le poti integra in decorul casei tale.

Fecioara: Foloseste culori neutre, dar fara sa faci exces. Cel mai probabil, vei avea intotdeauna o locuinta curata, ordonata, aranjata si foarte zen.

 

Urmatoarele zodii in cea de-a doua parte a articolului.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *