Decor romantic in dormitor, de Ziua Indragostitilor

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
decor-romantic-pentru-dormitor-de-ziua-indragostitilor

Duminica, cuplurile de indragostiti isi vor sarbatori iubirea. Imprumutat de la americani, Sf. Valentin tinde sa devina o traditie si la noi in tara. Daca si tie ti-ar placea sa-ti surprinzi iubitul / iubita in acest weekend, iti recomandam cateva idei pentru decorarea locuintei, dar in special a dormitorului. Pune-le in practica:

1. Cumpara pentru pat cearsaf si fete de perna rosii.

2. Foloseste-te de petale de trandafir, chiar si alb, pentru a trasa calea dinspre usa de la intrare inspre dormitor. Astfel, iti vei intampina iubitul intr-un mod mult mai interesant decat de obicei.

3. Strecoara in decor lumanarele. Pot fi parfumate sau nu. De altfel, doar cu ajutorul lor ai voie sa luminezi camerele de Ziua Indragostitilor.

4. Daca ai posibilitatea sa-ti transformi patul intr-un baldachin, alege o perdea din voal rosu.

5. Decoreaza masuta din dormitor cu un bol cu lumanare, petale de flori, o sticla de sampanie si doua pahare.

6. Daca vrei sa-ti ceri iubita in casatorie, cumpara cateva baloane in forma de inimioara, umfla-le si prinde de fiecare cate un mic ravas. Scrie pe acestea de ce o iubesti si vrei sa-ti fie sotie.

7. O baie cu multa spuma e foarte relaxanta. Pune in surdina melodiile ei/lui preferate, strecoara spumant in apa si toarna niste vin rosu in pahar.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.