Decoratiuni de Halloween usor de realizat

Posted on - in Generale
decoratiuni-halloween-usor-de-realizat

De la americani, in afara de retetele de cheesecake si de celebra serie “American Pie” am imprumutat si Halloweenul. “Sarbatoarea tuturor sfintilor” este pentru noi un prilej de petrecere. Daca in unele tari, in seara de Halloween, copiii se costumeaza cat mai infricosator (sau nu, de la caz la caz) si merg din casa in casa pentru a-i speria pe oameni, dar si pentru a primi dulciuri, in Romania se organizeaza petreceri.

Chiar si la scoala, in cadrul orelor de limba engleza, se discuta despre aceasta si se planuiesc diverse distractii. Ce-ai zice sa organizezi ceva special la tine acasa de Halloween si sa-ti inviti prietenii si familia? Bineinteles, decorul trebuie sa fie inedit. Implica-i si pe copii in realizarea unor decoratiuni de Halloween. Iata cateva idei din care sa te inspiri:

1. Dovleac-pisica. Cumpara un spray negru, cum e cel de grafitti, si pulverizeaza-l pe un dovleac. Decupeaza apoi buzele pisicii dintr-o coala rosie de hartie si lipeste-le. Urechile pregateste-le din hartie colorata in negru. Tot din aceasta decupeaza si irisul pentru fiecare ochi. In loc de mustati veritabile, lipeste 6 betisoare, 3 in dreapta si 3 in stanga.

2. Dovleac-vrajitoare. Pune-i pe copii sa-i deseneze dovleacului niste ochelari exact deasupra coditei si o gura cu colturile in jos, ca si cum ar fi suparat. Intre timp, tu pregateste-i palaria din hartie neagra.

3. Fantoma care leviteaza. Roaga-i pe cei mici sa umfle un balon. Agata-l de o ramura, apoi acopera-l cu un cearsaf alb, mai vechi, si prinde si cateva colturi de-ale acestuia de ramuri, ca si cum ar fi o fantoma. Bineinteles, trebuie sa-i desenezi ochii si gura cu negru.

4. Lilieci agatati in copaci. Daca locuiesti la curte si ai niste spuma poliuretanica, adica scart, pregateste-ti matrita unui liliac agatat cu capul in jos, aplic-o pe material si decupeaza decoratiunile. Copiii le pot desena ochii.

5. Borcane infricosatoare. Intampina-ti musafirii cu o lumina difuza. Scoate diverse borcane de prin camara, infasoara-le in fase sau tifon, apoi prinde de ele mici figurine sub forma de paianjeni si baga in fiecare cate o lumanare tip pastila.

  Cum ti se par aceste idei? 

Mai mult, din oferta Decorix poti alege urmatoarele produse:

abtibilduri electrostatice, perfecte pentru ferestre, usi si vitrine;

etichete pentru sticle. Recipientele sigur vor arata mai infricosatoare;

 – pahar Halloween. Ideal de servit cocktailuri;

cos decorativ panza de paianjen Halloween. Poti pune in el diverse surprize pentru musafiri.

Grabeste-te si comanda! Ca sa fii pregatit cu adevarat pentru petrecerea de Halloween, e necesar sa le ai pe toate la timp!

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.