Decoratiuni interioare cu pietre

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
decoratiuni-interioare-cu-pietre

O idee originala e sa folosesti pietrele de mici dimensiuni pentru a crea doua decoratiuni interioare. E adevarat, de obicei, ele sunt folosite pentru a infrumuseta exteriorul unei locuinte, o gradina sau o alee. Totusi, alese cu grija si poate chiar vopsite, poti sa-ti faci ceva interesant pentru holul de la intrare sau pentru bucatarie.

Ca sa ajungi la un produs final incantator, trebuie…

1. Sa te hotarasti ce anume vrei sa faci cu ele. Poate le vrei simple, mai inchise sau mai deschise la culoare, poate vrei sa le vopsesti.

2. Sa stii la ce dimensiuni sa le alegi. Nu ai nevoie de ceva mare. Dimpotriva, cele de dimensiuni mici sunt mai bune intrucat nu fac nota discordanta.

3. Sa le cureti foarte bine cu o periuta mai fina.

Dupa ce ti-ai pregatit material prima, incepe treaba. Ca sa-ti faci ceva pentru holul de la intrare, cumpara-ti un covoras simplu, cu suprafata cauciucata. Intinde-l pe dusumea, ca sa lucrezi mai bine, si incepe sa lipesti pietrele, bucata cu bucata, cu ajutorul unui adeziv de buna calitate. Le poti pune simplu sau poti crea diverse modele. Acest covoras este ideal pentru zilele cand ploua si ai incaltamintea murdara de noroi. Eu il recomand si pentru sufragerie, de pus sub un ghiveci. In acest caz, ca sa arate si mai bine, trebuie sa aiba un diametru mai mare decat recipientele cu plante. Si ar mai fi bun pentru ceva: de pus sub ladita cu nisip a pisicii. Astfel, data viitoare cand o foloseste, nisipul aruncat nu mai ajunge pe parchet, ci printre pietre. Ca sa cureti covorasul, mai intai il scoti afara si il intorci cu pietrele in jos, dupa care il speli cu un jet de apa.

De cate ori nu ai topit musamaua de pe masa din bucatarie cand ai pus o farfurie sau castron fierbinte? Ca sa nu ti se mai intample, lipeste pietricele de dimensiuni si mai mici pe o bucata de material rigid. E bun de altfel si pentru mutat oalele fierbinti de pe aragaz. In functie de anotimp, le poti colora.

Ai incercat vreodata o asemenea decoratiune pentru interior?

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *