Top 10 idei sa-ti colorezi locuinta

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
top-10-idei-sa-ti-colorezi-locuinta

Locuinta oricaruia dintre noi are de toate: lumina, decoratiuni, culoare, varietate de texturi etc. Diferenta o face “cantitatea” din fiecare. Spre exemplu, daca unora le plac incaperile mai intunecate, altii prefera camerele cu foarte multa lumina. In general, aceste lucruri depind de personalitate. Sa nu uitam, insa, ca si anotimpul are un cuvant de spus. Iarna avem nevoie de un decor cat mai calduros si mai relaxant, iar vara de unul care sa inspire racoare, dar sa fie vesel.

Apropo, cum e locuinta ta din acest punct de vedere? Daca o consideri obisnuita, atunci transform-o. E pacat sa nu o faci mai vesela, mai indrazneata, mai primitoare. Uite ce idei ai putea pune in practica pentru a-ti colora locuinta (nu uita: iti colorezi casa, deci iti colorezi si viata!):
1. Pernute decorative. Intr-o camera destul de sobra, acestea sunt perfecte. Aduc acea pata de culoare necesara si captivanta. Pot avea motive florale, geometrice ori chiar sa fie simple. Tot ce conteaza e ca sunt colorate.

2. Decoratiuni “retusate”. Ai vreun suport de lumanari care trebuie neaparat aruncat? Hmmm, mai bine vopseste-l. Crezi ca lampa din stanga canapelei s-a facut urata? Infrumuseteaz-o cu niste fluturi decupati din hartie colorata.

3. Picteaza / coloreaza dusumeaua.

4. Cumpara-ti covoare colorate. Imediat ce le intinzi, se va observa o diferenta in decor.

5. Agata pe un perete o fotografie mare, cu un peisaj cat mai colorat.

6. Aranjeaza revistele si cartile din biblioteca in functie de culoare.

7. Pune in camere mai multe vaze cu flori. In perioada aceasta iti recomand florile de camp. Sunt delicate, dar placute ochiului.

8. Vopseste tavanul. Nu numai ca e o pata de culoare, dar creeaza senzatia de camera si mai primitoare, cumva o personalizeaza.

9. Achizitioneaza-ti draperii cu motive florale sau simple, dar colorate.

10. Foloseste tapet multicolor in bucatarie. Anima atmosfera si face ca incaperea sa para desprinsa parca din filme.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.