Lumina ideala pentru dormitor

Posted on - in Generale
lumina-ideala-pentru-dormitor

Ca sa fii sigur ca ai lumina potrivita in dormitor, ar trebui sa raspunzi cu „da” la majoritatea intrebarilor urmatoare:

  1. Pot sa vad destul de bine cat sa ma imbrac?
  2. E o sursa de lumina langa dulap?
  3. Sunt lampi pentru citit pe fiecare parte a patului?
  4. Am destula lumina incat sa-mi dau seama de culorile hainelor din sertare?
  5. Am o sursa de lumina in apropierea usii?
  6. Am instalat prizele in locuri potrivite?
  7. Pot sa umplu colturile intunecate cu lumini portabile?

 

Lampa LED pentru dulap sau poseta
Lampa LED pentru dulap sau poseta
  1. Decide ce vrei sa faci in dormitor si apoi alege lumina cea mai potrivita. Calculatoarele, masinile de cusut si cititul necesita lumina directa, pe cand patul sau un fotoliu au nevoie de o lumina mai difuza.
  2. Evita nuantele opace, altfel dormitorul tau va fi prea intunecat. Atunci cand cumperi o lampa, alege una cu o nuanta difuza si calda. De asemenea, asigura-te ca nu va fi dificil sa o controlezi atunci cand esti in pat.
  3. Nu instala lumini direct deasupra patului. O sa ai tendinta sa te uiti direct in ele atunci cand te intinzi. Lumina slaba la nivelul fetei e mult mai confortabila.
  4. O singura sursa de lumina nu e la fel de confortabila din punct de vedere vizual ca o combinatie de lumini. Foloseste diferite surse mai slabe.
  5. Construieste un ambient al camerei, aranjeaza luminile astfel incat sa creezi efectul dorit. Luminile colorate pot, de asemenea, sa schimbe stilul dormitorului.
  6. Si dulapurile au nevoie de lumini, dar nu instala sursele aproape de haine delicate. Expertii prefera luminile fluorescente, deoarece confera mult mai multa vizibilitate, sunt mai reci si salveaza energie.
  7. Luminile portabile puse pe noptiera sunt bune pentru iubitorii de carti. Acestea trebuie amplasate astfel incat sa nu vezi becul si sa poti citi fara sa-ti deranjezi partenerul care doarme langa tine.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.