Pernute vesele – Cum sa le reinventezi

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
pernute-vesele-cum-sa-le-reinventezi

Odata cu venirea primaverii, toata casa ta merita o redecorare simpla si rapida. Nimic costisitor sau complicat, ci doar o readucere la viata. O schimbare pe care o poti face ar fi sa iti reinventezi pernele decorative.

Iata cateva idei prin care poti transforma rapid niste pernute banale intr-unele vesele, care-ti vor ilumina sufrageria:

Pernute cu printuri colorate si amuzante

Cel mai simplu mod prin care poti schimba o perna este sa-i faci o husa. Daca te pricepi, mergi la un magazin cu materiale si apoi coase-le singura. Alege materiale colorate si primavaratice si imprimeuri jucause. Daca preferi sa le iei gata facute, cauta prin magazine. Sigur vei gasi ceva care sa te multumeasca.

 Pernute cu ciucurasi

Iti mai amintesti cum se fac ciucurasii? Acestia nu sunt deloc complicati, insa adauga multa culoare si personalitate pernutelor tale. Nu te sfii sa folosesti o sfoara multicolora. Asorteaza ciucurasii cu celelalte culori din camera respectiva sau, din contra, scoate-i in evidenta.

Pernute cu franjuri

O perna cu franjuri este, intr-adevar, un element care da viata unei canapele si chiar intregii camere. Foloseste franjuri de diverse culori, pe care ii poti aplica pe fata de perna, exact asa cum vrei tu. Ii poti pune pe margini sau chiar pe fata pernei, pentru a crea un model cat mai interesant. 

Pernute pictate

Daca esti o fire mai creativa si iti place sa-ti lasi amprenta asupra lucrurilor, atunci fetele de perna pot fi una dintre creatiile tale. Nu ai nevoie decat de niste culori pentru textile. Poti folosi din cele pentru copii, sunt mai ieftine si vei avea la dispozitie toate culorile necesare pentru a obtine orice nuanta doresti. Apoi lasa-ti imaginatia sa faca restul.

Pernute cu paiete

Paietele vor atrage, cu siguranta, atentia asupra pernelor tale. Totusi, nu trebuie sa exagerezi cu acestea, pentru ca risti sa obtii ceva neplacut. Limiteaza-te la cateva paiete colorate, cusute pe fata pernei, la distanta mai mare una de cealalta. Daca te pricepi, poti chiar forma un cuvant din paiete si aplica pe fata de perna. Le poti coase sau lipi cu un adeziv special pentru textile.

 

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.