Inspiratie: Cadouri barbati

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
cadouri-barbati

Nu de putine ori este dificil sa gasesti cadoul potrivit pentru un barbat, deoarece acestia, spre deosebire de femei, isi exprima rar dorintele in acest sens. Barbatii sunt si ei foarte diferiti intre ei, asa ca daca faci un sondaj pentru a afla ce parere au barbatii despre un cadou, tot nu te poti baza ca raspunsul va fi valabil si pentru cel caruia ii este destinat.

Asa se face ca achizitionarea de cadouri pentru barbati, mai ales daca iti doresti ca acestea sa fie supriza, este o misiune grea. Exista insa cateva reguli dupa care te poti ghida cand esti in cautarea unor idei de cadouri pentru el. Gandeste-te la hobby-urile sale, la ceva care stii sigur ca ii place, aminteste-ti daca ti-a spus vreodata ca ii place ceva anume sau daca are nevoie de ceva in mod special. Poti lua in calcul o sumedenie de lucruri care au legatura cu el : personalitatea, preferintele (culori, arome, parfumuri…), stilul de viata, relatia pe care o aveti, trasaturile corpului si chiar zodia.

Daca esti in pana de idei, gandeste-te ca barbatii prefera, de multe ori, cadourile practice. Pentru cineva caruia ii place sa mestereasca si chiar sa repare diverse lucruri prin casa, o trusa de unelte „carte” poate fi un cadou practic si foarte interesant.

cadouri barbati, trusa unelte

Daca sarbatoritul tau este pasionat de tehnologie si detine deja o tableta de care nu se desparte aproape niciodata, atunci o husa model geanta poate fi alegerea perfecta.

cadouri barbati, husa ipad

In cazul in care cauti un cadou pentru un iubitor de distractie, atunci poti pune accent pe latura sa amuzanta si alege un cadou pe masura. Pompa pentru bauturi are o capacitate de 900 ml si va deveni obiectul de interes al oricarei petreceri.

cadouri barbati,pompa bauturi

Daca tot esti in pana de idei, atunci opteaza pentru un cadou simplu, clasic: o cana frumoasa de ceramica. Cana cu model de borcan are o capacitate de 400 ml si te va scoate rapid din impas. Daruieste-o alaturi de un sortiment de cafea, ceai sau ciocolata calda de calitate.

cadouri barbati,cana ceramica,cana borcan

Pentru si mai multe idei de cadouri pentru barbatii din viata ta viziteaza sectiunea speciala de Cadouri pentru el.

Salvează

Salvează

Salvează

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.