Dormitor mai confortabil – 7 trucuri

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
dormitor-mai-confortabil-7-trucuri

Nu de putine ori mi s-a intamplat sa inchid televizorul si sa-mi ramana intiparita in minte imaginea dormitorului actritei principale din film. Decor placut, fara culori tipatoare si elemente extravagante, dar confortabil si intim. Ati patit si voi vreodata asa?

E de la sine inteles ca decorul din filme e realizat de specialisti in domeniu si ca s-au cheltuit niste sume nu tocmai mici pentru el. Totusi, aceste aspecte nu ar trebui sa ne impiedice sa avem si noi niste dormitoare asa cum ne dorim. De aceea am cautat pe internet idei privind retusarea interiorului camerei in care dorm.
Iata ce ar trebui sa facem:

1. Sa luminam dormitorul intr-un mod cat mai chic. Clasicul bec are rolul de a asigura lumina pentru toata camera. In filme insa, actorii folosesc cel mai adesea lampile de pe noptiere. Alege si tu doua lampi sau chiar un abajur. Daca iti doresti un decor mai modern, poti pune in perete niste spoturi. Pe acestea le recomand si pentru dulap sau dressing-room.

2. Sa optam pentru ferestre mari. Sunt mai luminoase si dau impresia ca incaperea e si mai primitoare. Pentru a le infrumuseta sunt ideale perdelele si draperiile in ton cu sezonul.

3. Sa acoperim patul cu asternuturi de calitate. Renunta la ideea ca acestea trebuie sa fie neaparat albe. Dimpotriva, se murdaresc mai repede si creeaza un decor impersonal. Cumpara-le pe cele usor inchise la culoare. Bineinteles, poti tine cont de sezon.

4. Sa aranjam un pat cu baldachin. Cere ajutorul unui mester pentru acest lucru.

5. Sa cumparam lenjerii colorate pentru pat sau plapuma. Inveselesc orice spatiu si il readuc la viata. Ideal e sa fie facute din materiale moi, catifelate, placute la atingere.

6. Sa comandam un pat cu capete. Personalizeaza camera si o transforma cum nici nu ai sperat vreodata.

7. Sa acoperim peretii cu tapet. Ideale sunt modelele mai discrete, in culori calde si relaxante.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.