Desenele copiilor – arta pentru locuinta

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
desenele-copiilor-arta-pentru-locuinta

Orice parinte cauta mereu o modalitate de a expune desenele copiilor sai, indiferent ca e vorba de picturi facute acasa sau de proiecte de la scoala.
Iata cateva moduri istete prin care si tu poti sa arati creatiile micutilor tai.

Inrameaza-le
Pentru a expune o pictura facuta de copii, cel mai simplu este sa o inramezi ca pe una obisnuita. Cauta niste rame vesele si colorate, ca sa se potriveasca.

Agata-le
Poti face o mini expozitie, folosind o sfoara colorata si carlige pentru rufe. Agata desenele unul langa altul. Micutii tai vor fi incantati de prima lor expozitie.

Creeaza-le un raft al lor
Dedica un raft desenelor si picturilor copiilor. Pune-le in rame din plastic si organizeaza-le in functie de marime (cele mai mari in spate, cele mai mici in fata). Astfel, toate vor fi vizibile, iar copilul tau va fi bucuros sa stie ca le apreciezi.

Tablite magnetice
Foloseste tablitele magnetice pentru a agata desenele. Cumpara magneti mici si colorati, ca sa fixezi cat mai bine foile pe tablă. Iti va fi usor sa inlocuiesti desenele vechi cu cele noi. Poti folosi, spre exemplu, un set de 18 magneti iPhone.

Aduna-le intr-un album
Fotografiaza sau scaneaza desenele copiilor, apoi imprima-le. Album poti cumpara dintr-un centru de imprimare.

Imprima-le pe panza
Tot la centrele de imprimare si fotografie vei gasi acest serviciu interesant. Practic, poti transpune desenele pe panza, pentru a arata precum niste picturi autentice.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.