Cum sa ascunzi cablurile si alte elemente inestetice din locuinta?

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
cum-sa-ascunzi-cablurile-si-alte-elemente-inestetice

Un televizor nou, cu diagonala cat mai mare, ne-ar placea tuturor sa avem. Un sistem audio de ultima generatie, de asemenea, ar arata foarte bine in sufragerie. La fel si un monitor 2 in 1. Ce facem insa cu cablurile de la acestea? Sunt multe, inestetice si ocupa spatiu. Ei bine, le poti integra in decorul casei tale.
Iata cateva trucuri istete, care sa te ajute.

Transforma-le in arta
De ce sa ascunzi cablurile cand le poti transforma intr-o piesa de arta moderna? Daca ai un cablu lung, care porneste de undeva de sus, il poti aranja in asa fel incat sa creezi un mic desen pe perete, dintr-o singura linie.

O cutie vesela
Ca sa ascunzi cablurile fara prea multa bataie de cap, gaureste o cutie frumoasa in cateva locuri. Ruleaza cablurile si baga-le acolo, iar capetele scoate-le prin gaurile facute anterior. Astfel, nu vei atrage atentia asupra lor si nici nu se vor mai incurca.

Intr-un sertar
De asemenea, poti folosi un sertar pentru a tine laolalta gadgeturile. Pune un prelungitor in interiorul sertarului si nimeni nu va banui ca tu iti incarci acolo tableta sau telefonul.

Ascunde routerul
Daca nu-ti place cum arata routerul sau, pur si simplu, simti ca nu se potriveste cu decorul camerei in care se afla, baga-l intr-o cutie draguta. E un truc foarte simplu si la indemana oricui. O alta metoda ar fi sa folosesti o coperta cartonata de carte, in interiorul careia sa asezi routerul.

Imprimanta in sertar
Imprimanta nu trebuie sa stea mereu la vedere, asa ca o poti pune intr-un sertar aflat in partea de jos a biroului. O vei scoate doar atunci cand vei avea nevoie de ea.

Cosul de gunoi
Anumite lucruri chiar nu trebuie sa fie mereu la vedere, iar cosul de gunoi este, cu siguranta, unul dintre ele. Cel mai bine ar fi sa tii cosul de gunoi in interiorul dulapului din bucatarie, sub chiuveta.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.