Inspiratie : Asteptandu-l pe Mos Nicolae

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
inspiratie-asteptandu-l-pe-mos-nicolae

Cu prima zi de iarna incepe si emotia sarbatorilor pe care noul sezon le aduce. Inca din prima saptamana a lunii decembrie se anunta cadouri pentru ca, dupa cum oricine stie, pe 6 decembrie este ziua lui Mos Nicolae, care le pune daruri in ghetute copiilor care au fost cuminti. Sarbatorile de iarna nu aduc insa doar cadouri, ci si decoruri speciale, luminate feeric si cu personaje de poveste.

Daca pana acum nu ai reusit sa incepi decorarea casei pentru sarbatori, venirea lui Mos Nicolae este o buna ocazie in acest scop. Ghetute, sosete tricotate, crengute de brad si de vasc, globulete, fundite, ghirlande colorate si multe multe bomboane, oameni de zapada, stelute si fulgi, toate vor ajuta sa intri in atmosfera de sarbatoare si te vor face sa simti emotia asteptarii si a primelor cadouri din aceasta iarna.

Ti-am pregatit, desigur, cateva imagini care sa te inspire pentru decorul de Mos Nicolae. Oameni de zapada, sosetele decorate, ghirlande si multe cadouri de tot felul pentru cei dragi vei gasi in sectiunea speciala de « Craciun » pe care ti-a pregatit-o magazinul online Decorix.ro !

[nggallery id=55]

Foto via theinspiredroom.net si housetohome.co.uk.

Decorix

1 Comment

  1. ricamil

    Imaginile sunt deosebite,chiar te inspira…..mi au placut f mult cele din dormitor,de la scari…de fapt toate sunt pt a te inspira sa ti impodobesti casa de sarbatori….multumim Decorix pt INSPIRATIE:Asteptandu l pe MOS NICOLAE….eu asa voi impodobi scarile si dormitorul!!!!!!!

    10 ani ago

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.