Draperiile – Alte moduri de a le utiliza

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
draperiile-alte-moduri-de-a-le-utiliza

Acum ceva timp era la moda sa ai multe draperii in casa, intre care erau incadrate nu doar ferestrele, ci si usile. Atunci aveau rol estetic mai pronuntat. Acum le folosim in majoritatea timpului pentru a impiedica razele solare sa ne trezeasca in diminetile de weekend.
Stiai ca le poti da si alte utilizari draperiilor? Uite 5 idei:

1. Baldachin. Daca faci un cadru rezistent din metal sau lemn, apoi atasezi draperiile, ai incropit patul perfect nu doar pentru o fetita, ci si pentru o adolescenta.

2. Cort interior. Cei mici adora sa aiba un spatiu doar al lor, unde sa se joace, unde sa-si imagineze ca sunt in camping. Cu putina indemanare poti face un cort dintr-o draperie mai mare si patru sipci.

3. Perdeluta pentru dulap. Baga repede un elastic sau o ata mai groasa prin draperie si fixeaz-o de marginea unui dulap din bucatarie. Nimic nu va mai fi la vedere! Poti proceda la fel si pentru cadrul pe care este fixata chiuveta, inclusiv cea din baie.

4. Perete despartitor. Pe masura ce cresc, copiii au nevoie de intimitate. Daca locuinta nu-ti permite sa aloci fiecaruia cate o camera, imparte in doua spatiul in care dorm acum. Cum? Folosind o draperie!

5. Draperie pentru usa. Este o varianta minunata in timpul sezonului rece. Indiferent cat de buna ar fi tamplaria, tot vei simti ca patrunde aer rece. Draperia, in schimb, te va ajuta sa pastrezi caldura in camera o perioada mai indelungata.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.