Tu folosesti cutii metalice?

Posted on - in Lifestyle, Trenduri
folosesti-cutii-metalice

O cutie metalica este de fapt o cutie din tinichea. Tabla de metal este din otel cu un strat foarte subtire de staniu. Se poate folosi si otelul fara staniu.

Multe cutii metalice au balamale, capace demontabile sau capace simple. Unii oameni colectioneaza astfel de cutii ca hobby.

Aceste cutii de tabla sunt adesea folosite pentru a ambala bomboanele mentolate, pastilele pentru gat, cafeaua instant sau biscuitii. Cutiile decorate sunt vandute pentru a fi daruite si de multe ori contin prajiturele, bomboane sau popcorn.

Containere festive similare se folosesc in Europa pentru dulciuri, biscuiti, prajituri si bomboane de ciocolata, mai ales in timpul Craciunului.

Recomandari Decorix:
Cutie metalica pentru bomboane
Cutie metalica pentru faina
Cutii metalice pentru condimente

 

Cutiuta metal Briose – https://www.decorix.ro/cutiuta-metal-briose.html

Cutiile de biscuiti
Cutiile pentru biscuiti sunt containere decorative folosite pentru a vinde biscuitii (de obicei cei englezesti, care se servesc cu ceai), dar si unele produse de patiserie. Ele se gasesc in gospodariile din Anglia, dar s-au raspandit pe intreg continentul european.

Datorita aspectului lor atractiv, cutiile de biscuiti au fost adesea folosite de organizatiile de caritate pentru strangeri de fonduri, deoarece valoarea biscuitilor din cutie este mult mai mica decat cea a cutiei pentru biscuiti, pe care clientii o vor plati.

Cea mai veche cutie de biscuiti decorata a fost comandata in 1868, de catre Huntley & Palmers.
Metodele timpurii de imprimare nu permiteau o redare corecta a culorii, insa noile metode permiteau folosirea unui numar mare de culori, care puteau fi corect pozitionate si aplicate pe o suprafata neuniforma, atunci cand era necesar. Astfel, au aparut modelele colorate, in relief, o caracteristica a viitoarei industrii.

Cutiile de biscuiti au fost intotdeauna mai mult decat containere. Producatorii au avut scopul de a face ca produsele create sa se bucure de o viata mult mai lunga decat cea a biscuitilor.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.