Accesorii auto pentru o masina organizata

Posted on - in Inspiratie, Lifestyle
accesorii-auto-pentru-o-masina-organizata

Nu doar casa ta are nevoie sa fie mereu curata si organizata, ci si autoturismului trebuie sa-i acorzi atentie. Cei de la ManualeAuto.ro ne-au inspirat prin colectia lor de accesorii auto esentiale pentru masina si ne-au dat cateva sfaturi despre cum putem pastra ordinea fara prea multe batai de cap!

Scapa de dezordinea din portbagaj
Portbagajul este, foarte probabil, cel mai incarcat loc al masinii. Acolo pui toate lucrurile atunci cand pleci in excursii. Sa nu fii surprins daca vei gasi o gramada de lucruri. Dupa ce faci curat si scapi de ceea ce nu-ti trebuie, e timpul sa organizezi obiectele. Foloseste un suport cu mai multe compartimente.

Curata in torpedou
Si torpedoul poate fi plin de lucruri inutile, de la CD-uri pana la ambalaje sau mancare expirata. Ca sa-l pastrezi organizat, foloseste pungi cu fermoar, de diferite marimi. Astfel, totul va fi mult mai curat si iti vei putea tine actele in siguranta.

Organizatorul pentru portbagaj, surubelnitele, banda adeziva si carpele sunt doar cateva accesorii auto esentiale care nu trebuie sa-ti lipseasca din autoturism.

 

Pune-ti la indemana un set cu esentiale
E bine sa ai un set cu toate lucrurile care ti-ar putea fi utile in timpul calatoriei cu masina. Nu e vorba despre trusa de prim-ajutor, ci de surubelnite, cleste, banda adeziva si nu numai.

Foloseste odorizante
Caldura intensifica mirosurile, iar vara ai neaparata nevoie de un odorizant bun. Poti folosi un spray, unul care se baga in priza, sau clasicele odorizante care se agata de oglinda.

Pastreaza servetele si o carpa
Pentru micile accidente care se pot intampla in masina, cum ar fi cafeaua varsata din greseala pe scaun, e bine sa ai la indemana niste servetele sau o carpa.

 

Salvează

Salvează

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.