Trenduri in tehnologie. Ce ne asteapta?

Posted on - in Lifestyle, Trenduri
trenduri-in-tehnologie

De la an la an, se dezvolta alte trenduri in tehnologie. Pe piata apar aparate electrocasnice si electronice, care mai de care mai smart. Variantele lor imbunatatite ne lasa efectiv masca. Avem televizoare uriase in sufragerie, oale care fac mancare singure, masini de spalat care curata rufele chiar si cand nu suntem acasa…

Ce-ai zice daca ti-as spune ca previziunile pentru anul viitor, in materie de electrocasnice, sunt si mai spectaculoase? Uite ce ne asteapta in 2017, in viziunea inginerului Rachel Rothman:

1. Intram in era televizorului 4k. Momentan, la noi in tara, pretul unui asemenea tv e destul de mare, dar va incepe sa fie cumparat de tot mai multe persoane. In definitiv, ne dorim imagini de o claritate cat mai buna, nu-i asa?

2. Aparatele electrocasnice se vor repara singure. Ei, asta sigur vrem s-o vedem cu totii. In opinia lui Rachel Rothman, foarte curand vom dispune de aparate care, atunci cand se vor defecta, vor comunica singure cu service-urile apropiate noua. Cu alte cuvinte, daca ti se strica aparatul de facut cafea, el va lua legatura cu angajatii unui service specializat si le va spune ce componenta nu mai functioneaza. E chiar SF in acest moment, nu?

 

Citeste si Greseli pe care le faci cand iti cureti gadgeturile

3. Vei gati doar cu o singura comanda data. De fapt, acest lucru se intampla si acum, dar in 2017 vom gasi pe piata niste oale si vase cu adevarat inedite. Mai bine zis, prin aplicatiile instalate pe telefon vom putea da comenzi ibricului pentru a fierbe cafeaua, cuptorului pentru a pregati friptura perfecta s.a.m.d.

4. Vom sti ce resturi de mancare avem in frigider, fara a-l mai deschide. Nu de mult a fost creata o aplicatie care te ajuta sa arunci o privire in frigiderul de acasa, chiar daca e inchis, atunci cand esti la cumparaturi in supermarket. De ce? Ca sa vezi daca ai luat tot ce iti trebuie pentru a face mancare. Super simplu!

5. Masina de spalat va curata chiar si o singura rochie. LG a dezvoltat deja un sistem care iti permite sa pui la spalat chiar si numai un tricou, o jucarie de plus, o pereche de pantaloni. Bineinteles, acest lucru il poti face si acum, cu masina pe care o ai, dar ai inregistra niste costuri considerabile in ceea ce priveste electricitatea si uzura ei, nefiind special gandita sa spele o cantitate foarte mica. Masina de la LG, in schimb, are un sertaras in partea de jos, in care incap numai doua-trei lucruri. Daca, spre exemplu, vrei sa iesi seara undeva si ti-ai dat seama ca rochia preferata e murdara, dar nu ai rufe cat pentru o incarcare normala a cuvei, o poti pune in acel sertaras.

Salvează

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.