Cum sa incepi cu dreptul scoala – Pregatiri pentru ghiozdan

Posted on - in Generale
cum-sa-incepi-cu-dreptul-scoala-pregatiri-pentru-ghiozdan

Toamna se numara bobocii si produsele din cosul de cumparaturi de pe decorix.ro! Pe principiul numai maine nu-i poimaine, e bine sa incepi sa cumperi de pe acum lucrurile necesare copiilor pentru gradinita si scoala. Scrie lista impreuna cu ei, apoi intra pe decorix.ro si selecteaza produsele dorite.

Stim cu totii ca uneori e greu sa-i determini pe cei mici sa-si manance pachetelul ori sa-si faca temele. Tu insa ai un atu! In lista de produse din magazinul online decorix.ro gasesti exact acele lucrusoare care ii vor convinge toate acestea. Uite la ce ne-am gandit noi ca ar fi bine sa pui in cos, printre altele:

Caserola mancare Frigider. Indiferent cat de gustos e pachetelul, daca il ambalezi simplu, in hartie sau folie, nu va parea apetisant. Daca insa il vei pune in aceasta caserola, sa nu te miri ca iti va cere portie dubla pentru a doua zi. De ce nu, si tu iti poti lua mancarea la serviciu in caserola cu forma inedita. 2 forme de taiat coaja feliilor de paine. Te ajuta sa pregatesti un mic dejun si o gustare fara cusur!

Rechizite

Set de 2 radiere haioase Undo. Cele doua gume de sters vor face greselile mai… placute. Pe una scrie Ctrl, iar pe alta Z (shortcut pentru Undo). Pix Om de Zapada. Pe cei mici ii va duce cu gandul la iarna, bulgareala si, evident, Mos Craciun. Oricum, ii va inveseli si sigur le va placea sa-si faca temele de acum inainte. De ce nu, poti comanda mai multe, ca sa le faci cadou colegilor de munca.

Agatatoare ghiozdan Iepuras. O recomandam intrucat ersonalizeaza fiecare gentuta cu carti si caiete. E vesela, colorata si binedispune instant.

Stilou cerneala invizibila + LED. Haideti sa ne si distram! Pentru copiii creativi e perfect drept cadou. La ora de desen, dar si in pauze, isi pot scrie diverse mesaje, iar apoi le pot citi cu ajutorul luminii LED-ului.

Acestea sunt numai cateva dintre produsele necesare pentru scoala, pe care le gasesti in oferta decorix.ro. Ca sa pui si altele in cosul de cumparaturi, tot ce trebuie sa faci e sa te asezi confortabil in fotoliu si sa rasfoiesti paginile.

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.