Petrecere pentru copii – O masa de Halloween reusita

Posted on - in Generale
21840

Nu e o sarbatoare chiar a noastra, autohtona, dar ia amploare de la an la an. In luna octombrie, magazinele sunt pline cu tot felul de costume si produse specifice. Despre ce este vorba? Bineinteles, despre Halloween.

Cluburile organizeaza petreceri cu tematica, prin scoli se fac mini-baluri, copiii participa la concursuri, costumati in fel si chip. Atat timp cat distractia e garantata, nici nu mai conteaza ca vorbim despre o sarbatoare importata.

Ca sa marchezi intr-un fel aparte aceasta zi, pregateste-le copiilor cate ceva bun si decoreaza locuinta in ton cu sezonul. Cu siguranta, vor intra in spiritul sarbatorii.

Cum organizezi o masa reusita

Secretul nu e sa cauti retete complicate, care cer timp si ingrediente scumpe, ci el consta in modul de servire. Spre exemplu, poti face clasica budinca de orez, pe care sa le-o pui in cate un bol, alaturi de niste lingurite de Halloween. Fiind decorate cu dovleci sculptati si diverse simboluri, sunt perfecte pentru petrecerea copiilor.

De asemenea, e bine sa profiti de oferta din piata. Cumpara un dovleac placintar si coace niste briose ori o tarta sau un strudel. Pentru briose, decorix.ro are o tava speciala! Este antiaderenta si te ajuta sa faci un desert cu forma de… dovleac. Nu trebuie decat sa suprapui cele doua modele.

Bineinteles, nu trebuie sa omiti nici bomboanele. Ce masa de sarbatoare ar fi fara acestea? Pentru ele iti trebuie o forma silicon Labrador. Inedit este faptul ca aceasta poate fi utilizata si pentru jeleuri si cuburi de gheata.

Alte produse utile:

forma pentru dulciuri Morminte;

set 100 hartii mini-briose Dovleac;

set 101 forme de decupat. Este util pentru biscuiti de casa, prajituri si mini-sandvisuri;

decupator Craniu;

6 etichete pentru sticle Halloween. Cu acestea, spre exemplu, personalizezi sticlele cu suc sau apa minerala.

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.