Spune-mi ce lumanari parfumate iti plac, ca sa-ti spun cum esti

Posted on - in Generale
spune-mi-ce-lumanari-parfumate-iti-plac-ca-sa-ti-spun-cum-esti

Dupa o zi obositoare, o carte buna, o lumanare parfumata si un pahar de vin te relaxeaza si iti dau o stare de bine. Care este aroma ta preferata? De lavanda sau de scortisoara? Preferi citricele sau iti cumperi lumanarele cu parfum de trandafir?

Uite ce spun despre tine preferintele in materie de lumanari parfumate:

Aroma de lavanda. E recomandata in special persoanelor cu nivel ridicat de stres, intrucat aceasta planta confera o senzatie placuta de relaxare si te ajuta sa adormi mai repede.

Aroma de trandafir. Esti o persoana foarte romantica, crezi in dragoste la prima vedere si citesti pe nerasuflate cartile love story.

Aroma de cedru. Iti aminteste de plimbarile pe munte si de prospetimea padurilor de conifere. Cu alte cuvinte, esti o persoana activa, careia ii place sa exploreze si sa se bucure de natura, practicand poate si un sport montan.

Aroma de santal. Este senzuala, usor orientala, dar preferata de multe persoane intrucat e considerata ca fiind unisex. Asadar, sigur ii va placea si partenerului tau, nu doar tie.

Aroma de vanilie. In ciuda faptului ca e un parfum extrem de cunoscut, spune despre tine ca esti o persoana nu prea in ton cu moda, ci mai degraba asezata si traditionala, usor sobra. Rar incerci ceva diferit.

Aroma de mere. Iti aduce aminte, desigur, de mancare, dar si de atmosfera calda si primitoare a casei parintilor sau bunicilor. Toamna si iarna, cand bunica ori mama scotea tava cu mere coapte din cuptor, parfumul fructelor era parca de neegalat.

Aroma de dovleac. Ca si in cazul merelor, iti aduci aminte de cat de bine era la bunica acasa, cand scotea placinta din cuptor si o savurati impreuna, spunandu-ti povesti nemuritoare. Lumanarile cu aroma de dovleac spun despre tine, asadar, ca esti o persoana echilibrata, familista, care a avut o copilarie frumoasa.

Aroma de lamaie. Iti place sa faci curatenie si sa o si mentii. Parfumul de citrice da, in general, senzatia de prospetime. Ca sa nu mai spunem ca zeama de lamaie e folosita pentru diverse solutii homemade de indepartare a petelor.

 

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.