Black Friday – Despre ziua cu cele mai consistente reduceri

Posted on - in Generale
black-friday-despre-ziua-cu-cele-mai-consistente-reduceri

De cativa ani, si in Romania exista conceptul de „Black Friday” si consta intr-o zi de vineri, din penultima luna din an, in care sunt reduceri destul de mari la multe categorii de produse.

Aceasta idee de marketing nu ne apartine noua, ci am „adoptat-o” de peste ocean, din Statele Unite. Expresia „Black Friday” se traduce prin „Vinerea Neagra” si face oarecum referire la crizele financiare de la americani, cu precadere la cea de pe 24 septembrie 1869 si la cea de pe 29 octombrie 1929, cand bursa de actiuni s-a prabusit.

Conform statisticilor, Black Friday este cea mai aglomerata zi de cumparaturi din Statele Unite. In afara de reducerile masive, un motiv ar fi si faptul ca preceda Ziua Recunostintei, cand americanii au o mini-vacanta, deci si timp liber pentru shopping. De altfel, se crede ca acest mare eveniment economic isi are originea, de fapt, in 1863, cand Abraham Lincoln a proclamat Ziua Recunostintei (aceasta se sarbatoreste in a patra zi de joi din noiembrie, iar Black Friday in vinerea de dupa).

Si decorix.ro participa la eveniment! Stai cu ochii pe oferta noastra, iar cand reducerile vor aparea pe site, umple-ti cosul de cumparaturi! E ocazia perfecta sa-ti comanzi produsele dorite si chiar sa pregatesti cadourile de Craciun pentru cei dragi!

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.