Lumea Craciunului la tine in casa – Ce decoratiuni sa folosesti pentru un farmec aparte

Posted on - in Generale
lumea-craciunului-la-tine-in-casa-ce-decoratiuni-sa-folosesti-pentru-un-farmec-aparte

Stim cum este cu forfota din magazine si aglomeratia de pe strazi. Inaintea sarbatorilor de iarna e mult mai greu sa mergi la cumparaturi si sa reusesti si sa-ti achizitionezi tot ce vrei.

Tocmai de aceea, noi venim cu o propunere. Ce-ai spune daca ti-ai umple cosul de cumparaturi doar cu ajutorul catorva clickuri, din confortul casei tale? Da, se poate! Intri pe decorix.ro si comanzi ce vrei.

Astazi iti prezentam cateva dintre cele mai dragute decoratiuni de Craciun. Sa incepem, asadar:

Laser exterior fulgi de zapada. Monteaza-l in fata casei, iar seara baga-l in priza. Iti va „imbraca” locuinta in fulgi colorati, transpunandu-te intr-o lume de basm. Este atat de fermecator, incat nu vei mai avea nevoie si de alte decoratiuni luminoase. Ghirlanda becuri lumina calda. Intrucat e rezistenta la apa, o poti folosi pentru a decora streasina casei, balconul si chiar si garajul.

Decoratiune Mos Craciun Bine ati venit!. Este, cu siguranta, un mod original de a-ti intampina musafirii. O poti fixa pe geamul usii principale sau pe orice alta fereastra.

Covoras intrare Mos Craciun. Iti protejeaza gresia si parchetul de murdaria de afara. Se merita sa cumperi acest covoras de sarbatoare!

Decoratiune Stea decor. Este ideala si pentru pervaz, si pentru vitrina, si pentru casa scarii. Lumineaza placut orice incapere si induce o usoara stare de visare. Decoratiune Tablita Happy Holidays. Inveseleste orice loc in care e pusa. Agat-o, spre exemplu, deasupra mesei din bucatarie.

Decoratiune Casuta cu Mos Craciun mare din ceramica. Culorile vesele, armonios imbinate, te cuceresc din prima. Fiind asa fermecatoare, aceasta decoratiune poate fi inclusiv daruita cuiva drag.

Acestea sunt numai cateva decoratiuni de Craciun pe care le gasesti in magazinul online decorix.ro. Daca vrei si altele, nu trebuie decat sa accesezi linkul si vei intra intr-o lume de basm, lumea Craciunului!

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.