Decoratiuni pentru noaptea de Revelion

Posted on - in Generale
decoratiuni-pentru-noaptea-de-revelion

Pana maine noapte mai este foarte putin. Gandindu-te probabil la masa festiva, invitati si tinuta, ai uitat complet de decor. Nu-i nimic. Ca sa te scot din impas, am ales cateva idei de decor pentru noaptea dintre ani. Uite ce poti face pe ultima suta de metri.

1. Agata pe un perete un ceas din hartie. Pregateste doua evantaie, lipeste-le la ambele capete, apoi prinde in ele cateva cifre, totul pentru a indica ora 24.00.

2. Decupeaza cifre de dimensiuni mari din carton, apoi inveleste-le in beteala si prinde-le de tavan. Trebuie sa fie cifrele anului ce vine, evident.

3. Pregateste-le musafirilor palarii de petrecere. Infasoara hartie astfel incat sa obtii un con, apoi da-l cu adeziv si presara sclipici. La final, lipeste in varf o bucatica de beteala, drept mot.

4. Confetti. Decupeaza hartiute mici, de diferite forme si culori, aduna-le pe toate intr-o cutie sub forma de bomboana si prinde-i o ata la un capat. Cand ceasul va arata ora 00.00, trage de aceasta. Toata camera va fi plina de confetti.

5. Cumpara 4 forme de cifre, pentru anul ce vine, si 4 lumanari groase. Baga usor cate o forma in cate o lumanare, dupa care lipeste de aceasta sclipici mult. Cand adezivul s-a uscat, scoate forma de cifra.

6. Foloseste-te si de prajiturelele cu ravas. Petrecerea de Revelion este o ocazie buna sa faci previziuni pentru anul ce vine.

7. Cumpara muuulte baloane si agata-le deasupra ringului de dans si nu numai.

8. Infige in prajiturele mici cercuri decupate din carton, pe care poti imprima diverse ore.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.