Ce obiecte iti cumperi cand te muti in casa noua

Posted on - in Generale
ce-obiecte-iti-cumperi-cand-te-muti-in-casa-noua

Sa-ti amenajezi locuinta, indiferent ca vorbim despre un apartament sau despre o casa, presupune investirea unei sume nu tocmai mici. De aceea, este foarte bine ca, inainte sa te apuci efectiv de treaba, sa iti prioritizezi putin necesitatile. Te pot ajuta si urmatoarele trei intrebari:

Ce iti este indispensabil?

Dintr-o locuinta nu trebuie sa-ti lipseasca lucrurile de prima necesitate. Ne referim aici la un pat sau doua, in functie de numarul persoanelor din casa, la o masa si cateva scaune pentru bucatarie, unul-doua dulapuri pentru lucruri, o masina de spalat si, bineinteles, nu trebuie trecute cu vederea dotarile camerei in care se pregateste mancarea. Cu alte cuvinte, ai nevoie de un aragaz, un frigider si un cuptor cu microunde. Foarte important este sa ai intimitate. Asadar, chiar daca nu ti-ai cumparat chiar absolut totul de prima necesitate, investeste in niste draperii sau jaluzele, care sa-ti asigure intimitate nu doar ziua, ci si noaptea.

Cand anume iti trebuie?

Daca trebuie sa te muti cat mai repede si esti presat de timp, ia in considerare lista de mai sus. Ea contine strict lucrurile care iti trebuie atunci cand intri intr-o casa complet nemobilata. Pe parcurs, o poti completa cu ce mai vrei, dar pe moment te poti multumi cu mai putin si poti folosi ce ai la indemana, astfel incat sa beneficiezi de conditii minime.

Ce poti lasa pentru mai tarziu?

In aceasta categorie intra, spre exemplu, masuta de cafea din sufragerie. Nu este absolut necesar sa o ai din prima zi in care te-ai mutat in casa noua. Oricum, alegerea ei si a fotoliilor sau a canapelei depinde, in mare masura, de restul decorului. Pe mai tarziu poti lasa si achizitionarea accesoriilor (pernute decorative, mochete, covoare).

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.