Decoratiuni de Pasti pentru casa ta

Posted on - in Generale
decoratiuni-de-pasti-pentru-casa-ta

Cum te pregatesti pentru sarbatoarea pascala? Te-ai hotarat ce mancaruri vei prepara? Dar locuinta cum o vei decora? Daca nu ai reusit inca sa te gandesti la aceste aspecte, te ajutam noi cu infrumusetarea mesei festive si a casei.

Pune in aplicare urmatoarele idei. Sunt usoare, nu necesita timp indelungat si au intr-adevar un efect special, ca de sarbatoare.

 DECORATIUNI pentru LOCUINTA

1. Pune pe pervazul ferestrei din sufragerie o floare deosebita. Cumpara de prin oras Floarea Pastelui. Are un aspect foarte placut si atrage privirea rapid.

2. Pentru vitrina in care tii vesela buna, iti recomandam niste floricele in oua. Daca te pricepi la tehnica, le poti pregati chiar de azi. Mai intai ciobeste usor ouale la capatul mai ascutit, scoate continutul lor cu ajutorul unei seringi, dupa care vopseste-le cu un spray, umple-le cu apa si pune in fiecare cate o lacramioara sau cate un boboc de trandafir. Pentru a nu se rostogoli, foloseste un cofraj, personalizat si el.

3. Din locuinta sa nu-ti lipseasca lalelele. Pentru a le face o impresie cat mai placuta musafirilor, daca spatiul iti permite, pune o vaza cu flori chiar si pe holul de la intrare.

4. Cumpara ghiveci in forma de iepuras. Va arata extraordinar pe orice pervaz si chiar si in balconul tau.

 DECORATIUNI pe MASA de SARBATOARE

5. Invata sa impaturesti servetelele textile in forma de cap de iepuras.

6. Alege vesela alba, simpla, pentru musafiri. Prinde usor cate o lalea de cate un servetel de pe masa, folosind o panglica subtire.

7. Cumpara niste suporturi pentru oua fierte si pune cate unul in dreptul fiecarui scaun de la masa. De asemenea, cu ajutorul lor poti trasa un cerc de jur imprejurul unei vaze cu lalele.

8. Pe masa festiva poti pune o tava de prajituri, cu picior, decorata precum un cuib. Nu ai nevoie decat de niste fasii de carton clasic si oua.

9. Umple cu oua rosii un bol de sticla si pune-l pe masa de sarbatoare. Fiecare musafir le va avea astfel la indemana.

10. Pune pe masa din bucatarie un cos cu oua. Bineinteles, vopsite. Printre ele strecoara cateva lacramioare.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.