10 lucruri pe care sa le faci intr-o zi de weekend

Posted on - in Generale
10-lucruri-pe-care-sa-le-faci-intr-o-zi-de-weekend

Ce crezi ca ai putea face intr-o zi de weekend de vara? Curatenia nu dureaza mult. Gatitul iti ia numai 2-3 ore.
Uite o lista cu lucruri de care te-ai putea ocupa intr-o sambata libera. Nu doar ca iti umplu timpul, dar te ajuta si sa improspatezi decorul locuintei.
Spor la treaba!

1. Vopseste-ti umerasele. In cazul in care te-ai plictisit de ele, dar nu esti inca dispus sa le arunci, schimba-le aspectul folosind vopsea. Le poti colora cum doresti.

2. Da o alta infatisare ghivecelor. Le poti vopsi, le poti picta sau chiar infrumuseta cu bucatele de autocolant. Pentru o nota aparte, poti lipi pe fiecare cate o eticheta dragalasa, pe care sa scrii denumirea plantei.

3. Pune un covoras din pluta la intrarea in locuinta sau pe hol. Daca ai tot adunat dopurile din pluta de la sticlele de vin, lipeste-le si fa-ti un covoras numai bun de pus pe el incaltamintea. In zilele ploioase te va scuti considerabil de sters urmele de noroi de pe gresie.

4. Schimba mocheta din sufragerie. Ca sa dea impresia ca e mai mare, incaperea are nevoie de un covor intr-o singura nuanta, mai deschisa si mai calda.

5. Ataseaza ciucurei sau o broderie de marginea perdelelor si a draperiilor. Astfel le vei improspata aspectul.

6. Inlocuieste carligele perdelei de la dus cu niste panglicute. Sunt mai chic si mai feminine. Alege-le, bineinteles, in functie de culoarea perdelei.

7. Lipeste autocolant pe faianta din spatele chiuvetei din bucatarie. Alege unul cu motive florale sau chiar cu harta lumii. Garantat schimba aspectul incaperii.

8. Pregateste un rafturel pentru recipientele cu condimente. Ideal e sa-l prinzi pe interiorul unui dulap, de usita. Tot acolo poti agata lingurile din lemn, polonicul, spatulele s.a.m.d.

9. Reorganizeaza colturile bucatariei. Renunta la rafturile dispuse de-a lungul peretilor in favoarea celor special gandite pentru a fi puse in colturi. Nu uita: pe raft nu trebuie sa gasesti loc doar pentru farfurii si cani, ci si pentru o planta mai mica.

10. Incropeste un suport pentru cartile si revistele cu retete. Nu ai nevoie decat de o bara mica si de un raft cu latime de cativa centimetri. Ideal ar fi sa le fixezi pe exteriorul unui dulap.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.