Cum sa aduci toamna in casa ta – Cateva idei accesibile pentru decor

Posted on - in Generale
cum-sa-aduci-toamna-in-casa-ta-cateva-idei-accesibile-pentru-decor

Abia acum, cand gradele din termometre au scazut destul de mult, se simte ca intr-adevar a venit toamna. In casuta ta cum este? Ai ramas la decorul de vara? Ai adoptat un stil usor neutru, pentru a nu face schimbari la inceputul fiecarui sezon?
Eu iti propun sa te bucuri de frumusetea toamnei si sa strecori ici-colo cateva mici decoratiuni de efect, facute chiar de tine. Uite cum:

1. Dovleci si tartacute. Daca stai la casa, aceasta idee ti se potriveste de minune. Pune pe fiecare treapta a scarilor de la intrarea principala cate un dovleac (pe cea mai de jos pune doi mai mari. Pe masura ce urci, alege dovleci tot mai mici). Tartacutele sunt ideale pentru o vitrina, pentru masa din sufragerie si chiar si pentru pervaz. Profita de oferta din piete si supermarketuri! Ai de unde alege.
(photo credit: pixabay)

2. Fructiera colorata. Ca sa-ti faci bucataria sa para si mai primitoare, pune pe masa o farfurie cu fructe de tot felul. Alege struguri, mere, pere, prune.

3. Platou cu lumanari si conuri. Cumpara un platou de lemn, de la mesterii populari, pune in mijlocul lui doua-trei lumanari, iar de jur imprejur cateva conuri de brad. Decoratiunea este perfecta pentru o locuinta amenajata in stil usor rustic. De asemenea, in platou poti pune si niste fructe uscate. Un fel de potpourri tare dragalas.
(photo credit: pixabay)

 

4. Crengute portocalii si frunze aramii. Aduna cateva frunze din parc sau chiar din padure si infige-le intr-un burete, apoi pune-le intr-un cosulet impletit. Ideal ar fi sa ai o bucata de burete luat de la florarie, intrucat e mai tare, iar frunzele se fixeaza mai bine in el. Alaturi de cosulet sau deasupra semineului vor arata foarte bine niste crengute de catina.

5. Ghiveci cu crizanteme. Cumpara din piata cateva ghivece cu crizanteme si pune-le peste tot prin locuinta. Holul de la intrare va parea si mai primitor, pervazul va fi mai vesel, iar balconul mai colorat.

Cum ti se par aceste idei?

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.