Brad artificial – Sugestii pentru a decora cel mai frumos pom de Craciun

Posted on - in Generale
brad-artificial-sugestii-pentru-a-decora-cel-mai-frumos-pom-de-craciun

Craciunul fara pom impodobit parca nu e Craciun. Ce fel de brad alegi anul acesta: unul natural sau unul artificial? Fiecare are avantajele lui.
In cazul in care optezi pentru bradul artificial, dar nu stii cum ai putea sa-l faci cat mai frumos, pune in aplicare urmatoarele trucuri:

1. Foloseste un suport de brad tip buturuga (sau poate chiar o buturuga). E un detaliu usor rustic, dar care da un plus de farmec. In plus, pomul va parea si mai inalt.

2. Ascunde suportul metalic intr-un cos din nuieluse sau ratan.

3. Ataseaza-i crengute. Gasesti diverse modele prin magazinele mari, la standul cu decoratiuni de Craciun. Alege-le pe cele care au aspect asemanator, pentru a nu fi o discrepanta prea mare. Procedand astfel, bradul va parea mai bogat.

4. Umple golurile cu fundite sau globuri mai mari. Ideal ar fi sa ai decoratiuni de mai multe marimi, pentru a distrage atentia de la crengute.

5. Impodobeste-l cu ghirlanda verde. Il va face sa para mai ramificat si va acoperi golurile dintre crengute.

6. Cumpara decoratiuni stralucitoare. De ce? Vor reflecta lumina care ajunge pe suprafata lor, iar incaperea va da impresia ca e mai mare.

7. Pulverizeaza putina zapada artificiala printre crengute. Va parea ca tocmai l-ai adus de afara, unde ningea ca-n povesti.

8. Parfumeaza camera. Fie agati in bradut niste odorizante mici, ca cele auto (bineinteles, cu miros de conifere), fie utilizezi un spray de camera.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.