Sfaturi pentru a incepe noul an cat mai bine

Posted on - in Generale
sfaturi-pentru-a-incepe-noul-an-cat-mai-bine

Craciunul este aproape gata. Urmeaza pregatirile pentru Revelion. Cel mai probabil, te-ai organizat, ti-ai facut o lista cu toate lucrurile de care trebuia sa te ocupi pentru petrecerea de Craciun… Totul a iesit minunat! La fel vei proceda si pentru masa dintre ani. De ce nu ti-ai face o lista si pentru 2017? Respectand-o intru totul, sigur vei pasi cu dreptul in noul an si iti vei indeplini si mai multe obiective.

1. Noteaza tot ce iti doresti, dar si ce trebuie sa faci. Astfel, iti vei imparti timpul mai bine si te vei ocupa de toate lucrurile.

2. Incearca sa mentii ordine in locuinta constant. Nu lasa sa se adune rufele la spalat sau calcat; nu permite prafului sa se depuna intr-un strat considerabil; nu uita sa aspiri o data la doua-trei zile s.a.m.d. Procedand astfel, vei avea tot timpul curatenie in locuinta.

3. Schimba cearsafurile saptamanal. Daca ai posibilitatea, scoate-le iarna afara, pe sarma. Vor capata un miros mai placut, iar cand le vei baga in casa, vei simti o prospetime aparte.

4. Mentine ordinea in bucatarie. Pastreaza cateva recipiente, in eventualitatea in care vei avea nevoie de ele, iar pe restul du-le la reciclat. Procedeaza la fel si cu cartonul de la cutii.

5. Nu umple frigiderul! Consuma mai degraba ce ai in el acum, iar pe masura ce alimentele se termina, aprovizioneaza-te. Cu alte cuvinte, evita risipa!

Cu ce ai completa aceasta lista?

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.