Decor romantic pentru baie, de Sf. Valentin

Posted on - in Sfaturi decor
decor-romantic-pentru-baie-de-sf-valentin

Baia este un spatiu functional, primul rand, dar este si unul intim, pentru care poti gandi un decor romantic. Si ce alta ocazie mai buna ai ca sa faci asa ceva, daca nu Ziua Indragostitilor?

1. Culori
Daca vrei un decor romantic in baie, pune accent pe culoarea peretilor. Alege nuante calde, care te relaxeaza si-ti dau o stare de bine. In cazul in care ai o baie mai mica, nuanta piersicii este perfecta. Daca baia e mai mare, opteaza pentru nuanta ciocolatei sau pentru un caramiziu.
Completeaza interiorul cu prosoape, draperie si halat in aceleasi nuante.

 2. Cada
Te numeri printre norocosii cu cada? Atunci decoreaz-o cu lumanarele aprinse, cu un burete in forma de inima, gel de dus parfumat, cateva petale de trandafi rosu, un prosop alb cu model rosu etc.

 3. Lumina
Nu e suficienta nuanta peretilor. Ca sa ai un decor romantic, iti trebuie si o lumina pe masura. In primul rand, iti recomand ori un stativ cu 3 lumanari mari, ori cateva lumanerele mici, nu doar parfumate, ci si colorate. In al doilea rand, daca preferi altceva, ma gandesc la un bec atasat dusului. Da, ai citit bine. E un fel de bec rezistent la umiditate, care poate lumina in mai multe culori si chiar si cu cateva efecte.

 4. Simturi
Cand intri pentru prima data intr-o baie, simti aroma unui sapun, cel mai adesea. Ca sa fie o surpriza si mai frumoasa, pregateste o baie cu spuma cu aroma preferata a perechii tale. Poti alege levantica, trandafir, vanilie etc. Nu uita de muzica. Si ce daca e baie? De Ziua Indragostitilor poti sa pui in surdina o melodie placuta.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.