10 pasi pentru a-ti organiza birou acasa

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
18793

Multe persoane merg dimineata la birou si se intorc seara. Altele, din diverse motive, lucreaza de acasa. La sediu e usor pentru ca totul este organizat, pus la locul lui, dar cu siguranta, confortul nu se compara cu cel de acasa.

Si chiar daca nu ai lucra de acasa, tot e necesar un birou in locuinta. Poate trebuie sa completezi acte uneori, sa scrii ceva, sa intocmesti un folder, sa pui calculatorul pe un suport special etc. Ca sa te simti cat mai bine si sa arate cat mai placut camera, urmeaza acesti 10 pasi:

1. Pune o masa din lemn langa fereastra. Alege una care se poate plia. Astfel, atunci cand vei avea nevoie de spatiu, nu va trebui decat sa o strangi.

2. Foloseste o punguta cu fermoar sau un penar tip portofel. In acestea poti depozita lucrurile mici si foarte mici, cum ar stickul, cardurile de memorie, agrafele de birou etc.

3. Foloseste un suport pentru creioane, pixuri, radiera.

4. Monteaza 2-3 rafturi. Daca spatiul iti permite, foloseste-te de acest lucru. Pune pe ele mici decoratiuni, dosare, CD-uri etc.

5. O cutie pictata sau o etajera din ratan sunt perfecte pentru a depozita scrisori, facturi, notite.

6. Strange foile sau mapa la care lucrezi intr-un cos impletit. De fiecare data cand faci curatenie ori cand iti vine un musafir, baga acest cos sub birou.

7. Pastreaza ordinea in notite cu ajutorul unor memento-uri prinse pe 2-3 sarmulite. De asemenea, poti utiliza o tablita memo.

8. Poti ascunde unitatea centrala intr-un birou pictat manual.

9. Alege diverse elemente decorative, cum ar fi un ceas de perete, o vaza cu flori etc.

10. Personalizeaza carcasa laptopului cu un sticker cu model floral si aduna toate firele cu ajutorul a 6 clipsuri pentru cabluri.

Sper ca iti vor fi de folos aceste idei. Care sunt trucurile tale pentru a mentine ordinea in biroul de acasa?

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.