Cum aranjam paturile joase

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
cum-aranjam-paturile-joase

Paturile joase sunt deosebite si confortabile, in special atunci cand ai copii mici (stim cu totii ca mezinilor familiei le place sa se urce in patul parintilor, ca sa doarma cu ei).

Daca ai ales un pat jos pentru dormitorul tau, iata cateva sfaturi care sa te ajute sa-l aranjezi si sa-l scoti in evidenta mai mult.

Foloseste o saltea mare
Cu cat este mai inalta salteaua, cu atat mai bine. In special pentru ca patul este jos, e important ca salteaua sa aiba dimensiuni mai mari. Cumpara-i si o husa protectoare, cat mai pufoasa.

Cat mai multe perne
Nu exista un pat fara perne, iar cu cat sunt mai multe, cu atat mai bine. Fara sa exagerezi cu numarul acestora, foloseste-le ca sa dai culoare patului, dar si decorului din dormitor. Alege imprimeuri si nuante interesante si combina-le pentru a-ti reflecta personalitatea.

Pune aplice
Nu e greu sa gasesti o aplica pe care sa o pui pe perete, exact in locul in care ai nevoie. Iti va fi foarte utila mai ales daca o montezi astfel incat sa ajungi la ea fara sa te mai ridici din pat. Gandeste-te ce bine va fi cand vei dori sa stingi lumina, dupa ce ai citit putin din cartea preferata, si nu te vei mai da jos din pat.

Citeste si despre Cum aranjam un pat cu baldachin

Foloseste tabureti pe post de noptiere
Noptierele obisnuite pot fi prea inalte pentru un pat jos, asa ca poti folosi tabureti in locul lor. Cei simpli, din lemn, vor da un aer rustic camerei tale, dar pastrandu-i modernitatea, in acelasi timp.

Integreaza un covor pufos in decor
Nu e nimic mai placut decat sa calci direct pe un covor pufos, atunci cand te dai jos din pat, dimineata. Alege un covor fin, intr-o culoare sau model care sa se asorteze cu restul camerei.

Cuverturi mari
Cuverturile trebuie sa fie cat mai mari, ca sa atarne pe marginile patului, pana jos, pe covor. De ce? Intrucat nu e estetic sa se vada cearsafurile.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.