Spatii nefolosite din bucatarie, de care ai uitat

Posted on - in Bucătărie, Casă
spatii-nefolosite-din-bucatarie-de-care-ai-uitat

Ti se pare ca bucataria ta e cam neincapatoare si nu mai ai unde sa pui diferite lucruri? Ei bine, cu siguranta, ai uitat de cateva spatii, ideale pentru depozitat.
Iata care sunt acestea si cum le poti folosi:

Lateralele cabinetelor
Partile laterale ale cabinetelor de bucatarie sunt numai bune pentru a instala mini rafturi. Acolo iti poti tine cartile de bucate, revistele culinare si agendele cu retete. Este un spatiu mult prea jos pentru a depozita lucruri de care ai nevoie foarte des, dar pentru carti si reviste e perfect.

Deasupra chiuvetei
De la chiuveta si pana la primul dulapior este o zona care poate fi folosita pentru depozitare. Fixeaza acolo un mic suport pentru a usca farfuriile si canile. E suficient sa pui o bara cu niste carlige.

Deasupra frigiderului
Nu-i asa ca nu te-ai gandit niciodata sa pui un raft deasupra frigiderului? Gata cu lucrurile asezate direct pe acesta! Acum le poti aranja frumos, intr-un cadru de lemn, pictat manual.

Citeste si despre Bucatarie la comanda – 5 idei de care sa tii cont

In colturile ciudate
Rafturile suspendate pot fi facute in orice forma, ca sa se potriveasca oriunde in bucatarie. Daca ai un coltisor mai ciudat, in care nu poti sa pui aproape nimic, atunci rafturile sunt o idee foarte buna. Vei putea depozita acolo cani, castroane sau pahare.

Deasupra dulapurilor superioare
Pentru borcanele si lucrurile care nu mai au loc in camara, este ideal locul de deasupra dulapioarelor suspendate in perete.

Pe interiorul usilor de la dulapuri
Usa dulapului din bucatarie este un alt spatiu pe care nu foarte multa lume il observa si foloseste. In numai cateva minute il poti transforma intr-un loc perfect pentru tacamuri si mici accesorii de gatit.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.