Cum sa-ti personalizezi bucataria – Schimbari mici, dar de efect

Posted on - in Bucătărie, Casă
cum-sa-ti-personalizezi-bucataria

De cand m-am mutat in noua locuinta, mi-am dorit sa fac unele schimbari in ceea ce priveste decorul, cu bani cat mai putini si efort cat mai mic. De altfel, cine nu ar vrea asa?
Ei bine, intrucat peretii erau curati, iar mobilierul nu avea zgarieturi, mi-am indreptat atentia spre alte lucruri. Inspiratie am gasit pe internet.
Iata pe ce aspecte m-am axat:

1. Am acoperit frigiderul cu magneti colorati. Pentru efect am prins in ei si niste fotografii de familie si de prin concediu. Daca preferi altceva, iti sugerez sa lipesti pe frigider multe buline de aceeasi culoare.

2. Am pus condimentele in borcanele mici, de sticla. Apoi am lipit pe ele etichete si am scris ce contin si care e data expirarii. Astfel, am scapat de teancul de plicuri din sertar. Daca doresti, poti vopsi capacele.

3. Mi-am colorat canile simple, fara model. Am decupat diverse figurine dintr-un autocolant, le-am lipit pe cani, apoi am pulverizat vopsea spray. Dupa ce s-a uscat, am indepartat bucatelele de autocolant.

4. Am agatat diverse figurine de manerele dulapurilor. Iarna, spre exemplu, la indemana sunt bradutii si oamenii de zapada.

Citeste si despre Spatii nefolosite din bucatarie, de care ai uitat

5. Am folosit o fata de masa in ton cu sezonul in care ne aflam.

6. Am agatat pe un perete un sul de hartie mic, asemanator cu papirusul. Pe acela scriu tot ce trebuie sa cumpar de la supermarket.

7. Am colorat lingurile si spatulele de lemn. Mai bine zis, le-am personalizat coditele.

8. Am pus pe pervaz cateva ghivece. Daca bucataria ta nu are ferestre, cauta prin florarii niste plante care rezista in semi-umbra.

Salvează

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.