Greseli pe care le faci cand redecorezi sufrageria

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
greseli-pe-care-le-faci-cand-redecorezi-sufrageria

Sa incepem anul in forta! Sigur ti-ai facut o lista cu lucrurile de care vrei sa te ocupi anul acesta. Daca redecorarea locuintei este unul dintre ele, atunci hai la treaba! Daca l-ai omis, trece-l acum pe lista!
Foarte important este sa nu faci cateva greseli. Uite ce sa eviti cand vine vorba de reamenajarea camerei de zi:

1. Nu alegi un punct de atractie. Pune accent pe un tablou, pe o piesa de mobilier… Ideea este ca acel punct trebuie sa-ti atraga atentia din prima clipa in care ai intrat in sufragerie.

2. Optezi pentru mobilier cu dimensiuni mai mari. Daca o incapere e mica, de ce ai cumpara o canapea uriasa? Conform regulilor privind amenajarile interioare, dimensiunile mobilierului trebuie sa fie direct proportionale cu cele ale sufrageriei.

Citeste si Televizorul – Piesa centrala din decorul sufrageriei

3. Nu creezi echilibru coloristic. Prea mult bej da senzatia de camera anosta, plictisitoare. Prea multe nuante puternice obosesc privirea. Ideal este sa mergi pe tonuri neutre si, din loc in loc, sa strecori in decor ceva mai colorat, mai pastelat.

4. Aglomerezi spatiul. Cu totii vrem sa avem un spatiu in care sa ne simtim confortabil, ca acasa. In clipa in care insa aglomerezi incaperea cu mobilier si decoratiuni, o transformi mai degraba in depozit. Selecteaza doar ce iti trebuie!

5. Uiti de sursele de iluminat. In general, cand nu ai ajutorul unui decorator de interioare, sigur nu te gandesti la importanta surselor de iluminat. Totusi, ele au un rol foarte important. Nu le lasa la final, incearca sa le introduci in decor inainte de a-l termina.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.