Amenajarea gradinii – Tendinte 2017

Posted on - in Gradină
amenajarea-gradinii-tendinte-2017

Specialistii in amenajarea gradinii spun ca, la anul, ne vom bucura si mai mult de oferta pietii in ceea ce priveste mobilierul si iluminatul din gradina. Daca pana acum am fost oarecum rezervati sau, mai degraba, conservatori atunci cand am ales decorul spatiului din afara casei, in 2017 vom investi mult mai mult in acest spatiu.
Iata ce se anunta pentru anul urmator in materie de amenajare a gradinii:

1. Vom pune accent pe fotolii si scaune cat mai confortabile. Pentru aceasta, bineinteles, vom aloca mai mult timp si mai multe resurse financiare. Indiferent ca vor fi de tip leagan sau canapea, vom opta pentru modelele care ne fac sa ne simtim bine.

2. Gratarul nu va mai fi un simplu gratar. Dimpotriva, vom transforma acel spatiu intr-o bucatarie exterioara (in general, bucataria e considerata ca fiind sufletul unei case, intrucat acolo se aduna toti membrii familiei). Poate vom monta o chiuveta, poate vom schimba masa cu una mai mare s.a.m.d.

Citeste si Previziuni spectaculoase in materie de tehnologie

3. Iluminatul va fi diferit. Pentru un aspect mai romantic, specialistii in amenajari exterioare ne recomanda lumanarele LED, diverse instalatii si lampi solare. Cele din urma, spre exemplu, ar putea contura aleea spre casa.

(photo credit: pixabay)

4. La anul va fi la moda aspectul mai sofisticat. Recomandate sunt lalelele si bujorii roz, precum si florile albe.

5. Aleile nu vor mai fi pavate in stilul clasic, cu care ne-am obisnuit. Dimpotriva, se va prefera amestecul de prundis cu iarba si bucatele de placi din diverse materiale. In plus, pe marginea aleilor nu vor mai fi plante de talie medie spre inalta chiar, ci plante mici.

Salvează

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.