Apartament inchiriat? Iata cum il poti personaliza

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
apartament-inchiriat-cum-il-poti-personaliza

(photo credit: pixabay)

Cand ai locuinta ta, poti face orice modificare doresti. Spargi un zid, adaugi o fereastra, blochezi o usa, cumperi mobilier anume s.a.m.d. Cand insa stai in chirie, deci in locuinta altcuiva, trebuie sa respecti intru totul conditiile proprietarului. Ca sa te simti totusi cat mai bine, sa ai un spatiu caruia sa-i poti spune temporar acasa, iata cum poti decora un apartament inchiriat:

1. Schimba culoarea peretilor. Bineinteles, fara sa folosesti var sau vopsea. Intreaba proprietarul daca iti da voie sa pui tapet. In cazul in care vorbim de o locuinta care nu prea a fost renovata, este posibil totusi sa ti se dea acceptul de a o varui. Astfel vei igieniza peretii si vei schimba automat si mirosul din camere. Cel mai bine este sa vorbesti cu proprietarul in momentul in care semnezi contractul de inchiriere.

2. Investeste in doua-trei piese de mobilier care iti plac mult. Poate fi vorba de dulapul de pe holul de la intrare, cu oglinda mare si sertare pentru maruntisuri si incaltaminte. De asemenea, poate iei un birou incapator, unde sa poti lucra confortabil cand esti acasa. Nu uita si de o masuta de make-up chic.

 

Micile decoratiuni pot transforma un apartament inchiriat intr-o locuinta mult mai primitoare!

 

Citeste si La ce anume trebuie sa fii atent cand te muti in chirie

3. Decoreaza spatiul inteligent. Nu-l umple cu tot felul de lucruri, dar nici nu-l lasa prea gol. In coltul mai intunecat al sufrageriei poti pune, spre exemplu, un ghiveci cu o floare ce prefera penumbra. Balconul, pe de alta parte, nu trebuie transformat in depozit. Pune un dulap cu cateva rafturi acolo si acopera-l cu o perdeluta. Este ideal atat pentru borcanele cu muraturi, cat si pentru recipiente goale, ustensile si unelte si nu numai.

4. Coloreaza sufrageria. Tapiteria canapelei si a fotoliilor arata destul de neplacut? Cumpara husele care iti plac si niste pernute decorative.

5. Strecoara fotografii in decor. Daca deja sunt gauri in perete, este perfect! Cumpara o rama mai mare, baga in ea cateva fotografii si agat-o. Daca proprietarul se impotriveste ideii de a bate cuie in pereti, pune cate o fotografie in hol si in dormitor si vreo doua-trei in sufragerie.

Salvează

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.