Cum sa decorezi cu dungi

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
cum-sa-decorezi-cu-dungi-2

Dungile pot fi moderne, vintage, elegante sau futuriste. Pe scurt, le poti folosi pentru a adopta orice stil iti doresti in locuinta. Tocmai pentru ca sunt atat de usor de incadrat in decor, ar fi pacat sa nu profiti de acest lucru.

Iata cateva moduri in care iti poti infrumuseta casa cu ajutorul dungilor.

Rame pentru poze
O metoda simpla si deloc indrazneata, minunata daca esti un incepator in ale amenajarilor interioare. Cauta niste rame cu dungi, pentru a-ti pune la vedere pozele cele mai dragi. Vei crea un look nou si interesant, fara sa faci schimbari majore in camera.

Asternuturi cu dungi colorate
Tot o schimbare simpla, dar ceva mai indrazneata. Asternuturile cu dungi se gasesc destul de usor, trebuie doar sa le alegi pe cele care iti plac. Nu cumpara un set intreg! O pilota cu dungi este de ajuns. O poti combina cu perne cu motive florale, dar nu si cu alte tipuri de dungi.

 

patura cu dungi

Dungi orizontale pentru pereti
Dungile orizontale sunt elegante si excelente pentru camerele mici. Vor da impresia de spatiu. De exemplu, poti crea dungi verticale in baie, folosind faianta in doua culori. Nu exagera, vreo 2-3 randuri de faianta sunt de ajuns.

Perdea pentru dus
Tot in categoria schimbarilor mici, dar de impact, intra si perdeaua de la dus. Pentru a da viata baii tale, poti alege una in culori vesele. Ai grija, totusi, ca macar unele dintre nuante sa se regaseasca in restul elementelor din baie ori sa se asorteze cu acestea.

Pernute pentru scaune
Scaunele din lemn pot fi si mai confortabile, daca le acoperi cu pernute detasabile. Le gasesti prin toate magazinele cu piese de mobilier si sunt foarte bune pentru a adauga putina culoare. Cele cu dungi nu sunt deloc iesite din comun, deci cu siguranta vei avea de unde alege.

Dungi verticale pentru living
Daca ai un living destul de mic, dungile verticale vor da impresia ca este o camera mult mai inalta. De asemenea, daca iti vei picta un perete cu dungi, nu va mai trebui sa accesorizezi atat de mult camera, deoarece el va fi in centrul atentiei.

Salvează

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.