Petrece timp cu familia, nu in bucatarie! Foloseste accesorii de gatit din oferta Decorix

Posted on - in Bucătărie, Casă
petrece-timp-cu-familia-nu-in-bucatarie-foloseste-accesorii-de-gatit-din-oferta-decorix

Cine gateste zilnic, stie ce inseamna sa petreci 2-3 ore in bucatarie, printre oale si cratite, fara sa te uiti la serialul preferat impreuna cu cei dragi.

Noi insa ne-am gandit la tine! Si cum trebuie sa tinem pasul cu tehnologia, am ales cateva accesorii de gatit moderne, care scurteaza vizibil timpul petrecut in bucatarie.

Sa incepem, asadar!

  1. Mini-cleste pentru feliat. Nu-i asa nu reusesti aproape niciodata sa tai feliile de rosii la aceeasi grosime? Ba una e mai mica, ba alta e mai mare. Uneori te si tai… Cu acest cleste, garantat vei reusi sa pregatesti un platou special pentru cei din casa.

 

  1. Dispozitiv pentru taiat cartofi pai. In juma` de ora incepe serialul preferat al copiilor si inca nu stii ce gustare sa le faci? Taie rapid niste cartofi si prepara-i la tigaie sau la cuptor.

 

  1. Feliator felii tort. E greu sa aproximezi cam ce grosime sa aiba fiecare felie de tort servita. Cum sa procedezi ca sa-i dai fiecarui musafir cate o bucatica din desert? Evident, nu-i frumos sa faci mici semne pe tort, de fata cu invitatii, ca sa poti aproxima si nici sa numeri cate felii poti scoate. Decorix iti recomanda un feliator.

 

  1. Dispozitiv de feliat avocado. Cate tutoriale nu am vizionat pe net, incercand sa tai cat mai bine un avocado… Si tot m-am murdarit! Daca si tu patesti asa, mai bine foloseste un dispozitiv special creat.

 

  1. Dispozitiv feliat oua 2 modele. Stiu cum e sa incerci sa feliezi oul si sa se desprinda galbenusul. Ca sa-l pui inapoi, nu mai are rost, ca oricum in platou nu va mai arata bine. Data viitoare feliaza-l cu un dispozitiv din oferta Decorix.

Salvează

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.