Schimbari rapide in decorul unei camere

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
schimbari-rapide-in-decorul-unei-camere

Din cand in cand, orice incapere din locuinta are nevoie de cateva ajustari. Decorul poate sa ti se para searbad la un moment dat ori  ai vrea sa incerci o idee vazuta pe internet. Cum insa banii iti limiteaza, de multe ori, optiunile, cel mai simplu este sa faci mici schimbari in decor.

Uite cateva exemple:

Arunca presul de la intrare. In locul lui alege un covoras din colectia Decorino. Culorile sunt placute si inspira ideea de acasa. In plus, este realizat din cauciuc reciclat 95%, astfel ca nu-ti va face probleme cand vei pasi pe el (nu vei aluneca).

Inlocuieste vechiul covor din sufragerie cu un covor Decorino. Pentru improspatarea decorului ai nevoie de culoare, de un obiect care sa-ti inveseleasca privirea. De aceea, colectia Decorino e tot ce iti trebuie.

Strecoara in sertare niste saculeti cu lavanda. Tin la distanta moliile si iti parfumeaza placut lucrurile.

Ascunde cablurile din casa. Sunt inestetice si chiar inconfortabile. De multe te impiedici de ele ori animalutul de companie le roade. Foloseste un set de 6 carlige adezive pentru cabluri.

Aduna bijuteriile si maruntisurile. Ca sa nu le mai ratacesti printre alte lucruri ori chiar sa le pierzi, pune-le intr-un dulapior model lavanda. E util atat ca obiect, cat si ca decoratiune pe un raft al bibliotecii.

Foloseste un suport pentru ziare si reviste. In oferta decorix.ro gasesti unul chic, care se asorteaza cu decorul sufrageriei sau al bibliotecii.

Coloreaza coltul verde din camera. Infige in ghivece sau in diverse aranjamente cate un ornament de toamna.

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.