Coffee corner – Cum il amenajezi acasa

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
coffee-corner-cum-il-amenajezi-acasa

Boabele proaspat rasnite, susurul filtrului si aroma imbietoare de cafea ne trezesc simturile dimineata de dimineata. Chiar si cele trei ceasuri rele parca nu mai sunt asa de neplacute dupa o ceasca cu licoarea parfumata.

Te-ai gandit vreodata sa-ti amenajezi un coffee corner in locuinta? Sa zicem ca poti transforma un coltisor al sufrageriei intr-o mini cafenea chic. Crezi ca nu ai cu ce umple spatiul? Ei bine, sa stii ca o sa gasesti mai multe produse pentru facut cafea decat crezi. Nu trebuie decat sa-ti scrii planul de amenajare pe o foaie.

Uite ce ai putea face:

Incepe cu fereastra. Da, cu totii am vrea sa ne savuram cafeaua stand la fereastra. Schimba-i draperia si perdeaua cu ceva de sezon, dar, in acelasi timp, si ceva care sa te binedispuna. Asigura-te, de asemenea, ca privelistea e cat de cat frumoasa, dar si ca ai lumina naturala din belsug.

Cumpara o masa mai mica si doua scaune confortabile. Daca ai fotolii, cu atat mai bine. Pune mobilierul langa fereastra, iar pe masa o vaza cu flori naturale. Nimic nu e mai urat decat sa vezi flori artificiale. Ai nevoie de ceva care sa inspire viata si prospetime, nu banalitate…

Alaturi de fereastra pozitioneaza un raft cu cateva carti. Daca spatiul iti permite, poti muta acolo si o mini biblioteca. Dupa aceea, sigur iti va placea sa stai acolo sa citesti, in timp ce-ti bei cafeaua sau ceaiul.

Pune pe masa, intr-un suport dragut, cateva mesaje motivationale. Nici nu stii ce bine iti vor prinde in unele zile mai mohorate…

Din decor nu trebuie sa lipseasca borcanelul cu biscuiti si nici bomboniera. Cat despre cafea si filtru sau ibric, ei bine, locul lor este in bucatarie.

Lucruri necesare pentru coffee corner:

ceasca cu farfurie Floare. Confera un aer usor romantic si e perfecta de servit cafeaua alaturi de prietene;

carafa ceramica Vacuta;

cana cu accesorii. Pentru iubitorii de cafea, vine la pachet cu o mini-razatoare pentru ciocolata si o lingurita asortata;

set 3 forme ceai. Ideal pentru biscuiti si fursecuri cu forma speciala.

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.