Masuta de cafea – Cum ii dai personalitate

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
masuta-de-cafea-cum-ii-dai-personalitate

Cine nu are in locuinta o masuta mica, pe care pune o revista si doua cesti de cafea sau ceai, cand vin musafiri? Indiferent de dimensiunile sufrageriei, tot se gaseste putin spatiu si pentru masuta de cafea.

Uneori insa parca ceva lipseste. Ni se pare ca decorul e searbad si ar avea nevoie de mici retusuri. Noi propunem sa incepem chiar cu masuta de cafea. Iata cateva idei pentru personalizarea ei:

  1. Pune pe ea 4-5 carti. Alege volume mici, putin colorate. Pot fi chiar si cartile tale preferate. Recomandabil este sa fie mereu una peste alta, adica in ordine. Teancul ravasit nu prezinta un aspect asa placut… Alaturi de ele gaseste spatiu pentru o vaza mica cu flori si o ceasca de ceai.
  2. Alege un aranjament decorativ dragut, in functie de anotimp. La moda sunt, de asemenea, lumanarelele parfumate.
  3. Schimba pernutele canapelei sau fotoliului de alaturi. Da, aspectul masutei de cafea depinde in mare masura si de ce se afla primprejur. Acum, toamna, poti pune fete de perna in culori aurii, in contrast cu tapiteria canapelei, iar pe masuta o vaza plina de crizanteme si 2-3 gutui.
  4. Cumpara un terrarium. Daca te pricepi sa ti-l faci, cu atat mai bine. Niciodata nu se va demoda ideea de a avea un terrarium in locuinta. E o pata de culoare foarte placuta.
  5. Schimba culoarea masutei, in functie de aspectul sufrageriei, bineinteles. Vopseste masuta in contrast cu ceva din decor, schimba-i piciorusele, acoper-o cu o harta a lumii, apoi cu sticla transparenta s.a.m.d.

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.