Obiecte care aduc noroc – Ce sa nu-ti lipseasca din decorul locuintei

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
obiecte-care-aduc-noroc-ce-sa-nu-ti-lipseasca-din-decorul-locuintei

De obicei, se vorbeste despre noroc cu prilejul Anului Nou. Incercam sa respectam cat mai multe traditii si superstitii, ca sa ne mearga bine in anul ce vine. Mai in gluma, mai in serios, apare intrebarea: ce facem cu anul acesta?
Raspunsul e simplu, zicem noi. Introducem in decor obiecte despre care se spune ca atrag norocul, bunastarea si dragostea in casele noastre. Nu, nu e vorba de lucruri neaparat scumpe sau rare. Dimpotriva, cele pe care vi le vom mentiona sunt simple, usor de achizitionat.

1. Statueta lui Buddha. Poate fi pusa in orice colt din locuinta si aduce cu sine noroc proprietarului.
2. Buburuza. Mica, dragalasa si colorata, e considerata si ea ca fiind un talisman. Se spune ca cele 7 puncte negre de pe spatele ei reprezinta fie cele „7 dureri ale Fecioarei Maria”, fie cele „7 bucurii”. Asadar, parerile sunt impartite. Ce zici de un suport prosoape de bucatarie buburuze?
3. Broasca testoasa. In lumea asiatica e foarte renumita, fiind considerata chiar un obiect sacru. Despre ea se spune ca atrage energiile pozitive si prosperitatea. Ca sa fie eficienta, trebuie pozitionata in sud-estul locuintei sau cu fata catre usa principala a casei. 
3. Clopoteii. Daca noi ii folosim, in general, pentru decor si pentru a sti cand se inteteste vantul, asiaticii ii agata la usa principala in ideea ca alunga energiile negative si purifica locuinta.
4. Potcoava / cheile uzate. Poate nu degeaba oferim martisoare constand si in chei sau potcoave.
5. Pitici de gradina. Pentru noi sunt un element decorativ dragut, care coloreaza chiar si o curte. Specialistii in Feng Shui sunt de parere insa ca atrag norocul. Asadar, au dublu rol.
6. Mana Fatimei („Mana Fecioarei Maria”). Se gaseste, cel mai adesea, sub forma de bijuterie sau obiect de decor. Odinioara, daca nu chiar si acum (in unele zone), era oferita cadou in special femeilor insarcinate, pentru a putea naste usor si pentru a avea copii sanatosi. Se mai spune, de asemenea, ca protejeaza locuinta de incendii. Daca e purtata sub forma de bijuterie, il apara pe posesor de deochi si de energii negative.
7. Papusa Matriosca. O stim cu totii. E fermecatoare si da un un aer aparte decorului. In afara de aceste lucruri, se spune ca ajuta la pastrarea bunastarii existente si previne falimentul. O poti avea sub forma de papusa sau de suport ceramic.
Vestea buna pentru tine este ca nu trebuie sa o mai cauti, intrucat o gasesti pe decorix.ro.

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.