Proiect de weekend: Organizeaza-ti locuinta rapid si eficient

Posted on - in Casă, Curățenie

O data la cateva luni este necesar sa facem cu totii curatenie printre lucrurile din locuinta. Unele trebuie aruncate, altele puse la locul lor. Maine este sambata, ziua ideala pentru o asemenea activitate.
Cu ce incepi? Cum te organizezi? Foarte simplu! Ocupa-te de fiecare camera pe indelete si profita de solutiile pe care ti le pune la dispozitie magazinul online decorix.ro.

Dormitor – Dressing

Scoate toate hainele din dulap si triaza-le. Ce nu mai porti absolut deloc, pune deoparte. Ce trebuie reparat, muta intr-un cos de rufe rotund. De fapt, acesta e destinat rufelor murdare, dar il poti folosi temporar si pentru a aduna lucrurile care trebuie cusute ori ajustate.
Daca ai articole pe care nu le mai imbraci acum, baga-le intr-un sac parfumat de vidat haine. Se vor pastra foarte bine asa, le vei proteja de umezeala si praf si vei face si loc in dulap.
Procedeaza la fel si cu pilota sau patura primita cadou. Daca nu o folosesti, pune-o intr-un sac parfumat de vidat paturi si pilote.
Pentru multudinea de gentute si posete foloseste un suport de genti cu umeras. Astfel nu vei mai aglomera rafturile si vei elibera si spatarele scaunelor.
In sertarul cu lenjerie e bine sa ai o caseta de depozitare. Cele 8 compartimente sunt incapatoare si te vor ajuta sa mentii ordinea tot timpul.
De asemenea, e bine sa strecori printre cearsafuri si prosoape cateva pliculete cu lavanda.

Sufragerie – Birou

Aduna maruntisurile din sertare. Arunca ce nu mai folosesti, iar pe restul lucrusoarelor pune-le intr-o cutie 12 compartimente.
Strange cablurile de la calculator si imprimanta cu ajutorul unui set 6 carlige pentru cabluri. Datorita acestuia, nu te vei mai impiedica de fire si nici nu vei mai da gauri in pereti.
Pentru hartii si reviste este ideal un suport reviste Ziar. Se integreaza de minune in orice decor.
Ai grija de natura! Foloseste un cos de hartii Mapamond. Cand se umple, du continutul la reciclare.

Baie

Ai umplut rafturelul cu tot felul de produse, ca abia-abia se mai vede oglinda? Muta-le pe toate intr-un cosulet pliant Zen. De altfel, il poti utiliza si pentru cosmetice.
Ca sa nu mai ratacesti prin casa carligele de la rufe, aduna-le pe toate intr-o cutie depozitare „masina de spalat”.
Elasticele de par, clamele si alte maruntisuri incap foarte bine intr-o cutie depozitare etajata.

Mai ai nevoie si de alte produse pentru a-ti organiza eficient locuinta? Atunci rasfoieste toata oferta decorix.ro si cumpara ce iti trebuie.
Spor la treaba!

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.