5 probleme, 5 solutii – Ce nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta

Posted on - in Bucătărie, Casă
5-probleme-5-solutii-ce-nu-trebuie-sa-lipseasca-din-nici-o-locuinta

Care sunt cele mai des probleme intalnite intr-o locuinta? Imediat ne-am gandit la punga de cafea varsata dimineata din greseala, la legumele care isi pierd culoarea si gustul la scurt timp dupa ce le-am cumparat si la petele dificile. Bineinteles, venim si cu solutii pentru aceste neplaceri.

Pentru fiecare probleme identificata, noi propunem cate un obiect indispensabil din orice locuinta.

  1. Stilou impotriva petelor

De ce ai nevoie de el? Pentru ca te ajuta in orice imprejurare. La scoala, la munca sau la restaurant, daca ai parte de un incident neplacut si ti-ai patat camasa, stiloul poate sa indeparteze rapid murdaria. Nu trebuie decat sa apesi stiloul de mai multe ori pe pata, astfel incat lichidul de curatat sa se imbibe in materialul textil, dupa care sa freci usor. Urme de cerneala, mancare sau machiaj? Nu si daca strecori in geanta un stilou impotriva petelor.

  1. Carlig pentru servet

Din neatentie ori graba, nu doar copiii isi murdaresc hainele atunci cand mananca, ci si noi, adultii. Servetul pus pe genunchi ajuta si nu prea. Ideal este sa-l transformi intr-o baveta. Cum? Folosind un carlig special, cumparat de pe decorix.ro! Prinde un capat al servetului in carlig, apoi fixeaza-l la gat, dupa care trece snurul carligului pe dupa gat si prinde celalalt capat al servetului cu al doilea carlig. Simplu, nu-i asa?

  1. Aparat de sigilat pungi

Odata desigilata o punga, continutul acesteia, daca nu e consumat in totalitate atunci, se va inmuia si isi va pierde din aroma si savoare. Sigur ai observat si tu ca chipsurile, spre exemplu, se inmoaie, pastele nu mai sunt chiar asa crocante, iar condimentele par fade. Tocmai de aceea recomandam un aparat de sigilat pungi. Foloseste-l ori de cate ori e nevoie si vei vedea ca alimentele si ingredientele se conserva mult mai bine!

  1. Set 3 clestisori fluture

Ce sa faci cu ei? Ei bine, sunt mai utili decat crezi. Noi iti recomandam sa ti-i pui la indemana in bucatarie, pentru a avea cu ce inchide orice punga desigilata. Astfel, impiedici umiditatea sa patrunda foarte mult in pungi si le feresti si de praf. Bineinteles, eviti si imprastierea continutului lor, daca le rastorni din greseala.

 

  1. Saculet pastrare legume

Ai nevoie macar de un saculet. Chiar daca iti cumperi produsele din piata si, teoretic, ar trebui sa fie de calitate buna, totusi conteaza si conditiile in care le vei depozita apoi. Vorbim in special de cartofi, ceapa, sfecla rosie, morcovi, usturoi. Stiai ca nu e bine sa le pui pe unele in frigider? Ideal e sa le bagi intr-un saculet depozitare legume si sa le pui in balcon sau intr-o camera in care nu ai incalzire.

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.