Canapeaua alba – Mobilier chic sau motiv in plus de curatenie?

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
canapeaua-alba-mobilier-chic-sau-motiv-in-plus-de-curatenie

Intr-un decor realizat corect, obiectele pe alb sau in culori foarte deschise arata bine. Ba chiar dau un aer chic incaperii. Cand insa ne gandim la curatenie si la cat de repede poate fi sesizata chiar si cea mai mica pata, alegem rapid culori mai inchise.

Designerii de interioare au o veste buna pentru noi! Putem cumpara pentru sufragerie chiar si o canapea alba. De ce? Uite cateva motive care te vor convinge si pe tine, cu siguranta:

1. Alege tapiteria din crypton. Acesta e un material sintetic, foarte puternic si rezistent la pete, miros neplacut si bacterii. Au varsat copiii un pahar de suc pe canapea? Sterge lichidul cu un prosop curat. Tapiteria nu se va pata absolut deloc.

2. Se potriveste cu orice culoare. Daca o asortezi cu nuante de albastru regal, vei crea o camera usor mai rece. In schimb, daca in decor vor fi culori pastelate si motive florale, vei aduce vara la tine in casa.

3. Te ajuta la redecorare. In cazul in care te hotarasti sa schimbi decorul si vrei sa incerci diverse idei de pe internet, iti va fi mult mai usor, intrucat nu va trebui sa renunti la canapea. Dimpotriva, vei putea reamenaja incaperea avand-o pe ea ca punct de pornire.

4. Oricand o poti acoperi cu o patura. Nimeni nu spune ca este obligatoriu sa lasi canapeaua alba sa se vada in totalitate. Daca ai animalute de companie si nu numai, pune pe ea o patura colorata.

5. Niciodata nu se demodeaza. Ca sa o evidentiezi si mai bine, ia cateva pernute decorative, de marimi diferite, cu diverse modele. Acum, pentru ca ne pregatim de sarbatorile de iarna, poti asorta canapeaua cu niste fete de perna cu alb si rosu.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.