Accesorii pentru preparat un tort delicios

Posted on - in Bucătărie
accesorii-pentru-preparat-un-tort-delicios

Pentru 8 Martie, Pasti, 1 Iunie sau orice alta zi in care vrei sa mananci ceva dulce, iti recomandam sa prepari un tort. Reteta ramane la alegerea ta. Poate fi simpla sau complexa, in functie de timpul de care dispui, da si de priceperea in ale bucatariei. Poate fi cu fructe sau cu ciocolata. Poate avea o glazura cu gust divin sau, dimpotriva, poate fi acoperit numai cu niste caramel.

Indiferent de optiune, iti trebuie, in schimb, cateva accesorii de gatit. Cumpara-le din magazinul online decorix.ro!

Iata ce anume iti recomand sa cumperi:

1. Forme din silicon pentru prajituri. De ce? Intrucat ai garantia ca blatul nu se lipeste de ele, nu trebuie sa fie unse cu unt sau ulei, nu se sparg, nu se ciobesc si, foarte important, au o durata de utilizare foarte indelungata.

Cumpara: forma pentru prajitura „Catedrala”, forma pentru prajitura Tom , 8 forme din silicon pentru prajituri „floare”, Forma din silicon Inima + Panettone etc.

3. Accesorii pentru decor. Punga pentru umplut + 5 varfuri nu trebuie sa lipseasca din bucataria nici unei gospodine. Isi face treaba foarte bine si poate fi utilizata si pentru eclere, si pentru clatite, si pentru bezele. Tot pentru decor sunt ideale si niste lumanari Sampanie. Acestea pot fi puse inclusiv pe masa.

Din aceeasi categorie face parte si un set pentru decorat prajituri. E alcatuit din 8 ustensile pentru modelat martipan, un poche si 3 forme de copt rotunde.

De un flacon dublu pentru ornat prajituri ce spui? In acelasi timp poti aplica doua tipuri de crema pe un desert!

Ca sa arate mai special, ca de primavara, infrumuseteaza tortul folosind o forma pentru dulciuri Fluturi 3D. Nu uita nici de sita din inox pentru ornat prajituri, datorita careia poti da un aspect si mai placut unui desert.

4. Alte accesorii. Daca trebuie sa pregatesti un tort cu doua blaturi, mai bine coace unul singur si taie-l pe orizontala folosind un fir special. Acesta te salveaza mai ales daca nu ai siguranta cand folosesti cutitul.

Dupa ce l-ai terminat de preparat, ca sa-l transporti pana la sarbatorit acasa, iti trebuie o cutie izoterma. Cand nu ai deserturi, o poti utiliza si pentru aperitive.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.