Marmura pentru decorul casei tale

Posted on - in Sfaturi decor
marmura-pentru-decorul-casei-tale

Daca iti place aspectul marmurei, dar nu planuiesti sa cheltuiesti atat de multi bani pe renovarea bucatariei, atunci afla ca o poti integra mult mai simplu si economic.
Iata cateva moduri prin care te poti bucura de aspectul marmurei, fara cheltuieli exagerate:

Lampi cu picioare din marmura
Acestea se gasesc destul de usor si sunt foarte elegante. In plus, daca vei alege o nuanta neutra, alb sau negru, lampa se va potrivi in orice camera. N-ai visat ca vei avea marmura in dormitor, nu-i asa? Ei bine, iata ca este posibil!

O tavita
Indiferent ca este tavita pe care servesti cafeaua sau cea pe care iti tii parfumurile, daca este facuta din marmura, cu siguranta, va atrage privirile tuturor.

Un ceas
La fel ca lampile, si ceasurile din marmura se pot gasi destul de usor. Cele mai potrivite ar fi cele mici, pe care le poti tine pe noptiera. Alege unul simplu si elegant, ca sa nu eclipsezi marmura cu vreun detaliu inutil.

Cutii decorative
Poti gasi cutii mici, din marmura, in care sa ascunzi obiecte precum chei sau agrafe de par. Concentreaza-te pe cele mici, ca sa nu cheltuiesti mai mult decat ar fi nevoie pe una mare. Pana la urma, e doar o cutie.

Coastere
Coasterele din marmura pot fi ideale pentru masa. Sunt foarte elegante si, mai ales, utile. Le poti scoate doar la ocazii speciale sau, de ce nu, in fiecare zi. Meriti sa-ti lasi cafeaua pe un coaster din marmura!

Lenjerii de pat
Desigur, nu vorbim de marmura reala, ci doar de un imprimeu ce aduce aminte de aceasta. Poti alege un set complet sau poti cumpara niste pernute decorative cu un asemenea imprimeu. Orice ai alege, vei da camerei tale un aspect foarte modern si elegant.

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.