Idei practice pentru casa (I): Cum sa decorezi o sufragerie obisnuita

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
idei-practice-pentru-casa-cum-sa-decorezi-o-sufragerie-obisnuita-i

Profita de zilele in care ai mai mult timp liber si redecoreaza-ti singur sufrageria. Pasii sunt usor de urmat. Nu trebuie decat sa te apuci de treaba.
Uite cum anume trebuie procedat:

1. Alege piesele de mobilier pe care le vrei in sufragerie. Axeaza-te pe ce anume ai nevoie. O canapea, o masuta de cafea, doua fotolii si un dulap tip comoda iti sunt suficiente. Sigur ai vazut si alte corpuri de mobilier prin magazine si pe internet, dar include-le in decor abia dupa ce le ai pe cele enumerate anterior.

2. Selecteaza cu atentie sursele de iluminat. E clar ca ai nevoie de un bec cu lustra sau candelabru in tavan, dar alaturi de canapea poti pune o lampa sau chiar un abajur.

3. Varuieste peretii si tavanul. In functie de dimensiunile incaperii, trebuie sa alegi fie culori deschise, fie tapet cu dungi verticale sau orizontale. Astfel igienizezi camera si o faci sa para mai calduroasa.

4. Uita-te pe oferta de covoare, draperii si perdele. Alege ce iti place, dar tine cont, bineinteles, si de culoarea peretilor, si de luminozitatea camerei, si de dimensiunile ei.

5. Schiteaza totul pe o foaie. Ca sa-ti fie mai usor, deseneaza folosind creioane colorate. La final, dupa ce vei avea decorul trasat pe hartie, iti vei putea da seama ce anume trebuie schimbat sau daca totul arata exact asa cum ti-ai dorit.

Foloseste macar una dintre aceste idei practice pentru casa!

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.