Toamna bogata, camara imbelsugata – Sfaturi pentru organizare eficienta

Posted on - in Bucătărie, Casă
toamna-bogata-camara-imbelsugata-sfaturi-pentru-organizare-eficienta

E o adevarata placere sa intri in camara si sa vezi cat de colorate sunt rafturile. Gemul de gutui asteapta cuminte sa-l folosesti pentru clatite; compotul de cirese isi asteapta randul pentru o tarta aromata si un sirop dulce, zacusca se pregateste sa-ti rasfete papilele gustative in zilele de post s.a.m.d. O gospodina stie insa ca nu e suficient sa incerci sa prepari de toate. Conteaza si modul in care organizezi camara, si cum le pui in ordine. Spre exemplu, este recomandat sa scrii pe fiecare recipient ce anume contine. Iti va fi util in special in zilele cand te vei grabi sa pregatesti ceva. Foloseste un set capace pentru borcane + etichete. Pastrezi ordinea pe raft, colorezi camera si dai si personalitate borcanaselor. In plus, la cat de bine vor arata dupa aceea, le vei putea oferi cadou fara a le mai impacheta.

In camara este recomandat sa ai si o carpa. Nu se stie niciodata cum, din greseala, poti varsa ceva. Pana aduci mopul, ca sa stergi murdaria, ai nevoie de un prosop. Pune-ti-l la indemana intr-un suport magnetic. Daca nu ai nici o suprafata metalica, foloseste atunci un suport pentru prosoape cu 5 agatatori, pe baza de ventuza. Nu ai de ce il prinde? Alta varianta ar fi un set de 4 carlige Fructe.

Langa prosop, neaparat iti trebuie si un cos de gunoi ad-hoc. Cum ai maturat prin camera, cum ai si pus in el si ai terminat curatenia! Nu e mare, nu ocupa mult spatiu si e foarte usor de golit.

De nelipsit din camara trebuie sa fie un set 10 clesti pungi. De ce? Pentru ca acestia inchid ermetic orice punga din plastic, hartie sau aluminiu. Asadar, nu mai stai cu grija ca, intr-un moment de neatentie sau de graba, poti varsa punga cu paste sau cu orez.

Acestea toate sunt pentru organizarea incaperii. Stii insa ce mai lipseste? Sa insufletesti putin dulapurile. O poti face minunat de bine cu cateva decoratiuni specifice sezonului. Prinde, spre exemplu, de o parte si de alta a usii sau a unui raft, un sir de 4 pere artificiale. Confera un aer rustic oricarei camere, inclusiv intrarii in locuinta, terasei sau balconului.

La dispozitie ai si un set de 6 frunze mari, pe care sa le strecori in vreo vitrina. Interesant este ca acesta poate fi utilizat si pentru a servi intr-un mod inedit preparatele de pe masa. Iar daca mai ai niste spatiu liber prin camara, il poti colora cu un dovleac decorativ mic.

Nu-i asa ca, acum, iti place si mai mult toamna?

Decorix

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.