Cum alegi echipa de muncitori care iti va renova locuinta

Posted on - in Casă, Sfaturi decor
cum-alegi-echipa-de-muncitori-care-iti-va-renova-locuinta

O data la cativa ani, orice locuinta trebuie sa treaca printr-un proces mai amplu de renovare. In ciuda materialelor de calitate buna, timpul si factorii externi isi spun cuvantul, motiv pentru care vopseaua crapa, pe la colturile ferestrelor se simte un curent de aer rece, temelia trebuie consolidata s.a.m.d.

Ce faci cand apare o asemenea situatie? Chemi o echipa de mesteri. Ce ar trebui sa faci imediat dupa ce ti-ai cumparat o locuinta? La fel, sa chemi o echipa de mesteri, pentru a repara lucrurile necesare.
Pentru o treaba ca la carte, mai intai e bine sa te asiguri ca semnezi contract cu cineva care stie intr-adevar meserie. Uite cele patru aspecte de luat in considerare:

1. Intereseaza-te in privinta credibilitatii contractorului. Foloseste-te de internet, intreaba-ti cunostintele si colegii de munca. Incearca sa afli nu doar cat de priceput este, ci si daca a renuntat la vreun proiect pana acum sau daca l-a compromis.
(photo credit: pixabay)

 

 

 

 

2. Solicita informatii despre calificarea echipei de muncitori. Trebuie sa stii daca angajatii au urmat cursuri de calificare in domeniu si cata experienta au.
(photo credit: pixabay)

 

 

3. Cauta informatii despre lucrarile anterioare. Daca au fost facute in localitatea ta, discuta chiar cu proprietarii acelor locuinte. In cazul in care ei iti permit, arunca o privire pe lucrarile de renovare facute, ca sa-ti faci singur o idee despre profesionalismul si priceperea muncitorilor.
(photo credit: pixabay)

 

 

 

4. Citeste tot ce gasesti despre contracte. Da o cautare pe Google dupa modele de contracte, verifica sensul cuvintelor pe care nu le stii etc. Astfel, cand vei semna contract, vei sti exact ce anume sa ceri si vei sti si pe ce iti pui numele.
(photo credit: pixabay)

Decoblog

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.